Hoofd : Bestandsextensies : .stl Het dossier

.stl Bestandsextensie

Bestandstype1 Stereolithography File

Ontwikkelaar N/A
Categorie CAD-bestanden
Formaat N/A

Wat is STL file?

Ontwerpformaat dat wordt gebruikt voor stereolithografie, een rapid prototyping-technologie die wordt gebruikt voor het produceren van driedimensionale onderdelen; bevat een 3D-ontwerp dat wordt gebruikt als een mastermodel voor het maken van talloze prototypen.

Meer informatie

Stereolithography is een bestandsformaat voor uitwisselingen. Het wordt gebruikt om CAD-bestanden op te slaan in een standaardformaat dat door meerdere CAD-toepassingen kan worden gelezen.

Programma's die STL bestanden openen
Windows
IMSI TurboCAD Pro
Adobe Acrobat
CADSoftTools ABViewer
Autodesk 3ds Max
Dassault Systemes SolidWorks
MeshLab
GLC_Player
Parametric Technology Creo
Okino Computer Graphics PolyTrans
Dassault Systemes CATIA
GOM Inspect
Microsoft 3D Builder
Kubotek USA KeyCreator
FreeCAD
MakerBot Desktop
Linux
Adobe Acrobat
MeshLab
GLC_Player
Dassault Systemes CATIA
FreeCAD
Macintosh
Adobe Acrobat
Cheetah3D
Dassault Systemes SolidWorks
MeshLab
GLC_Player
FreeCAD
MakerBot Desktop
Spark Studio

Bestandstype2 Certificate Trust List

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

.STL optienummer2

Lijst met vooraf gedefinieerde items die zijn ondertekend door een vertrouwde entiteit; kan bestaan uit een lijst met bestandsnamen of een lijst met certificaten; elk item in de lijst is goedgekeurd door de ondertekenende entiteit.

Meer informatie

Certificaat vertrouwenslijsten (CTL's) worden gebruikt door Microsoft IIS voor het opslaan van vertrouwde websites en andere adressen waarvoor een beveiligde verbinding vereist is.

Programma's die STL bestanden openen

Bestandstype3 SuperTux Level File

Ontwikkelaar SuperTux
Categorie Spelbestanden
Formaat Text

.STL optienummer3

Game-bestand gebruikt door SuperTux, een 2D-scroll-en-run side scrolling-spel vergelijkbaar met Super Mario Bros .; opgeslagen in een indeling zonder opmaak en specificeert de kenmerken van een niveau, zoals vijandelijke eenheidslocaties, posities van blokken en de tijdslimiet; bevat ook een verwijzing naar de muziek en achtergrondafbeelding voor het niveau.

Meer informatie

STL-bestanden worden opgeslagen in de map / data / levels / van de installatie.

Programma's die STL bestanden openen
Windows
SuperTux
Linux
SuperTux
Macintosh
SuperTux

Bestandstype4 Spruce Technologies Subtitle File

Ontwikkelaar Spruce Technologies
Categorie Videobestanden
Formaat Text

.STL optienummer4

Ondertitelingsbestand voor films gebruikt door video-afspeel- en authoring-applicaties; slaat de tijd op waarop elke ondertitel moet worden getoond; specificeert ook instructies voor het weergeven van ondertitels; gebruikt voor uitzendingen, annotatie van videobestanden of voor het opslaan van filmvertalingen.

Meer informatie

STL-bestanden bevatten opdrachten, opmerkingen en items. Opdrachten beginnen met het dollarteken ($) en kunnen lettertypen, kleuren, uitlijning en andere ondertiteleigenschappen specificeren. Opmerkingen worden begrensd door "//" tekens. Invoer bevat de actuele ondertitel tijdstempel en tekst. Hier is een voorbeeld:

00: 00: 11: 13, 00: 00: 11: 42, Dit is een voorbeeldondertiteling.

OPMERKING: STL-ondertitels worden soms naar als EBU-ondertitels, omdat de standaard afkomstig is van de European Broadcasting Union (EBU).

Programma's die STL bestanden openen
Windows
EZTitles
Avid Media Composer
Attractor Mobile Software Codec Packs
Macintosh
Apple DVD Studio Pro
Apple Final Cut Pro
Avid Media Composer

Bestandstype5 Fireworks Style Library

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.STL optienummer5

Stijlbibliotheek waarnaar wordt verwezen door Macromedia (nu Adobe) Fireworks; kan worden gebruikt om attributen Stroke, Fill, Effect en Text toe te passen op een object binnen een open Fireworks-project; kan nuttig zijn voor het creëren van een uniforme weergave voor meerdere objecten.

Meer informatie

Sommige stijlen zijn opgenomen in Fireworks, hoewel er extra stijlen aan het programma kunnen worden toegevoegd. Als u extra stijlen wilt toevoegen, klikt u op het kleine pictogram in de rechterbovenhoek van het deelvenster Stijlen in Fireworks en selecteert u 'Stijlen importeren'. Blader vervolgens naar een STL-bestand en klik op OK om de stijlbibliotheek aan uw huidige verzameling toe te voegen.

Programma's die STL bestanden openen
Windows
Adobe Fireworks
Macintosh
Adobe Fireworks

Over STL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .stl verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Fireworks Style Library beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.