Hoofd : Bestandsextensies : .cpy Het dossier

.cpy Bestandsextensie

Bestandstype1 3ds Max Copy Track File

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat N/A

Wat is CPY file?

Animatiebestand gemaakt met 3ds Max, een 3D-modellerings- en animatieprogramma; slaat een animatiespoor op voor geselecteerde objecten van een tweevoetig figuur; omvat de gebaren en houdingsinformatie; laat modelers tweebenige houdingen en animaties hergebruiken.

Programma's die CPY bestanden openen
Windows
Autodesk 3ds Max

Bestandstype2 eCopy Desktop File

Ontwikkelaar Nuance Communications
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat Binary

.CPY optienummer2

Bestand gemaakt door eCopy Desktop, een programma dat wordt gebruikt voor het scannen, samenvoegen en wijzigen van kantoordocumenten; bevat instellingen voor afbeeldingen, tekst en pagina-indeling; gebruikt om gescande bestanden op te slaan en ze via e-mail te verzenden; vergelijkbaar met een .PDF -bestand, maar opgeslagen in een eigen formaat van Nuance Communications.

Meer informatie

eCopy Desktop-versies 9 en later gebruiken PDF-bestanden in plaats van CPY-bestanden. ECopy Desktop kan CPY-bestanden nog steeds opslaan voor openen met oudere versies.

OPMERKING: eCopy Desktop is nu bekend als eCopy PaperWorks.

Programma's die CPY bestanden openen
Windows
Nuance eCopy PaperWorks

Over CPY bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .cpy verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype eCopy Desktop File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.