Hoofd : Bestandsextensies : .crypt12 Het dossier

.crypt12 Bestandsextensie

Bestandstype WhatsApp Encrypted Database File

Ontwikkelaar WhatsApp
Categorie Database bestanden
Formaat N/A

.CRYPT12 optienummer

Een CRYPT12-bestand is een gecodeerde database die is gemaakt door WhatsApp Messenger, een Android Messenger-toepassing. Het bevat een 256-bits AES gecodeerde database van berichten die zijn verzonden en ontvangen via de app.

Meer informatie

De "crypt12" -extensie wordt vaak toegevoegd aan een .DB -bestand om een .DB.CRYPT12 -bestand te maken, dat door WhatsApp wordt gebruikt om de berichtendatabase van een gebruiker op zijn of haar Android-apparaat te beveiligen. Voor elke nieuwe aflevering gebruikt WhatsApp Messenger een ander algoritme om de DB-bestanden te coderen. De extensie die is toegevoegd aan het DB-bestand, zoals .CRYPT7 of .CRYPT8 , geeft het algoritme aan.

Als u een CRYPT12 wilt decoderen om de berichtgeschiedenis van de gebruiker van de app te bekijken, moet u de sleutelbestand, waarin de coderingssleutel is opgeslagen. Het sleutelbestand wordt opgeslagen op de volgende locatie: /data/data/com.whatsapp/files/key

Een CRYPT12-databasebestand bevindt zich op de SD-kaart van een Android-apparaat waarop WhatsApp Messenger is geïnstalleerd. Je kunt het vinden in de volgende map: / sdcard / WhatsApp / Databases

Je kunt de Omni-Crypt-app gebruiken om CRYPT12-bestanden naar .CRYPT oudere bestanden op je Android-apparaat te converteren. U kunt ook het WhatCrypt-webprogramma gebruiken om uw CRYPT12-bestanden te decoderen en te uploaden / opslaan.

Gemeenschappelijke CRYPT12 bestandsnamen

msgstore.db.crypt12 - Naam van het bestand dat de database met chatberichten bevat. De datum kan na "msgstore" in het JJJJ-MM-DD formaat verschijnen om de berichten aan te geven die in dat databasebestand zijn opgeslagen.

Programma's die CRYPT12 bestanden openen
Android
WhatsApp Messenger for Android
WEB
WhatCrypt

Over CRYPT12 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .crypt12 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype WhatsApp Encrypted Database File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.