Hoofd : Bestandsextensies : .crypt6 Het dossier

.crypt6 Bestandsextensie

Bestandstype WhatsApp Encrypted Database File

Ontwikkelaar WhatsApp
Categorie Database bestanden
Formaat N/A

.CRYPT6 optienummer

Een CRYPT6-bestand is een gecodeerd databasebestand gemaakt door WhatsApp Messenger, een smartphone messenger-toepassing. Het bevat een database met berichten uit het verleden die zich alleen op de SD-kaart van Android-apparaten bevinden.

Meer informatie

De extensie ".crypt6" is toegevoegd aan .DB -bestanden die door WhatsApp worden gebruikt om berichtendatabases van gebruikers op Android-apparaten te beveiligen. De niet-versleutelde database wordt weergegeven als msgstore.db, maar de in het CRYPT6-formaat gecodeerde database wordt weergegeven als msgstore.db.crypt6. De applicatie gebruikt verschillende algoritmen om DB-bestanden te coderen. De extensie die is toegevoegd aan het DB-bestand, zoals ".crypt5" of ".crypt7", geeft het algoritme aan.

Gemeenschappelijke CRYPT6 bestandsnamen

msgstore.db.crypt6 - De naam van het bestand dat de database met chatberichten bevat.

Programma's die CRYPT6 bestanden openen
Android
WhatsApp Messenger for Android
WhatsApp Xtract

Over CRYPT6 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .crypt6 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype WhatsApp Encrypted Database File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.