Hoofd : Bestandsextensies : .csm Het dossier

.csm Bestandsextensie

Bestandstype1 Character Studio Marker File

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat N/A

Wat is CSM file?

ASCII-tekstbestand met positiemarkeringen voor een 3D-teken; gebruikt door Character Studio, een tweevoetige animatietool die is opgenomen in het 3ds Max-programma van Autodesk; slaat de positie van de tweevoeter op in de bewegingsregistratiebuffer van de software.

Meer informatie

Ledigingsrotatiegegevens worden niet opgeslagen in CSM-bestanden, maar zijn opgeslagen gerelateerde .BVH -bestanden.

Programma's die CSM bestanden openen
Windows
Autodesk 3ds Max

Bestandstype2 Steam Game Backup File

Ontwikkelaar Valve
Categorie Backup bestanden
Formaat N/A

.CSM optienummer2

back-upbestand gebruikt door Steam, een digitale distributiedienst die wordt gebruikt voor toegang tot games en software; bevat de back-upgegevens van een spel dat met Steam wordt gespeeld; vergelijkbaar met een bestand .CSD en .SIS .

Meer informatie

Als u een CSM-back-upbestand wilt herstellen, selecteert u Steam → Back-up maken en spellen herstellen ... en kiest u het bestand. Het CSM-bestand bevindt zich met andere CSD- en SIS-back-upbestanden in de juiste gamemap in de map "Steam Backups".

Programma's die CSM bestanden openen
Windows
Valve Steam
Linux
Valve Steam
Macintosh
Valve Steam

Over CSM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .csm verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Steam Game Backup File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.