Hoofd : Bestandsextensies : .cwt Het dossier

.cwt Bestandsextensie

Bestandstype1 Cakewalk SONAR Template

Ontwikkelaar Cakewalk
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is CWT file?

Sjabloon gemaakt door Cakewalk SONAR, een toepassing voor DAW (digital audio workstation); bevat vooraf of door de gebruiker gedefinieerde instellingen; gebruikt voor het bewerken van muziek- en geluidssamples; bevat instellingen voor verschillende audio-effecten, zoals ingangsversterking / pan, volume, tempo en luidsprekeruitgangen.

Meer informatie

Als u uw eigen sjabloon met de CWT-extensie wilt maken, past u uw instellingen aan, selecteert u Bestand → Opslaan of Opslaan als ..., geeft u uw bestand een naam, kiest u de opslaglocatie (of laat u deze staan als standaardlocatie in het programma) map), klik op het vervolgkeuzemenu "Opslaan als type", selecteer "Sjabloon" en klik op Opslaan.

Om uw CWT-bestand te openen, selecteert u Bestand → Openen ..., navigeert u naar uw CWT-bestand, of klik op het vervolgkeuzemenu "Ga naar map" en selecteer "Sjabloonbestanden" als u uw bestand op de standaardlocatie in de programmamap hebt opgeslagen en klik op Openen.

Programma's die CWT bestanden openen
Windows
Cakewalk SONAR

Bestandstype2 ChordWizard Template

Ontwikkelaar ChordWizard Software
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat N/A

.CWT optienummer2

sjabloon gebruikt door Songtrix, een programma dat wordt gebruikt om muziek te leren kennen en muziek te maken; slaat de instellingen van een rapportontwerp op om een consistente visuele stijl te behouden bij het afdrukken van rapporten; omvat symboolvorming, dimensionering, kleuren, lettertypen, trackkeuze en uitlijningsgegevens.

Meer informatie

Sjablonen worden gebruikt voor het ontwerpen van drie verschillende rapporttypen, die de Staff Sheet, Lyric Sheet en Chord Street zijn. Elk rapporttype heeft een andere verzameling instellingen, dus de sjablonen zijn niet compatibel met verschillende rapporten.

U kunt een ontwerpsjabloon voor rapporten opslaan door Bestand → Afdrukken ... te selecteren en op Opslaan ... te klikken in het gedeelte "Sjabloon". Het sjabloonbestand kan overal worden opgeslagen, maar moet worden opgeslagen in de map "Templates" in de toepassingsmap om direct beschikbaar te zijn voor gebruik.

OPMERKING: Songtrix is beschikbaar in de versies brons, zilver en goud , die zijn bedoeld voor beginnende, gemiddelde en gevorderde gebruikers.

Programma's die CWT bestanden openen
Windows
ChordWizard Songtrix

Bestandstype3 ClarisWorks Texture File

Ontwikkelaar ClarisWorks
Categorie Vector afbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.CWT optienummer3

Bestand gemaakt door ClarisWorks, een programma dat wordt gebruikt voor tekstverwerking, bewerking van spreadsheets en tekenen; bevat texturen waarnaar wordt verwezen door de tekenfunctie in ClarisWorks.

Meer informatie

OPMERKING: ClarisWorks werd AppleWorks in 1998. AppleWorks werd vervolgens opgelost in Apple's iWork Suite. De laatste update voor AppleWorks kwam in januari 2004 met versie 6.2.9 voor Mac.

Programma's die CWT bestanden openen
Macintosh
Apple AppleWorks
Apple ClarisWorks

Over CWT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .cwt verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype ClarisWorks Texture File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.