Software : ChordWizard : ChordWizard Songtrix

ChordWizard Songtrix

Versie
4
Platform
Licentie Commercial
Categorie Audio

Software Review

Hoofdfuncties

  • Importeer en exporteer naar de MIDI-indeling en exporteer naar de WAV- en MP3-formaten
  • Muziek maken met behulp van 'visuele gebeurtenissen' of personeelsnotatie
  • Zangstijlen toepassen, zoals Country, Funk, Techno en Blues
  • Leer de grondbeginselen van muziekcompositie door de bibliotheek met zelfstudies
  • Deel uw muziek met een actieve community van gebruikers in het ChordWizard-netwerk

ChordWizard Songtrix is een programma dat wordt gebruikt om muziek te leren kennen en muziek te maken. Het is verkrijgbaar in de edities brons, zilver en goud, die zijn bedoeld voor beginnende, gemiddelde en gevorderde gebruikers. De bronzen editie is gratis, maar biedt niet zoveel functies als de zilveren en gouden edities die moeten worden gekocht.

Songtrix biedt hulpmiddelen waarmee u de verschillende aspecten van het schrijven, begeleiden en improviseren van muziek kunt verkennen en begrijpen. De applicatie gebruikt zijn eigen gepatenteerde indeling voor songs, maar kan het MIDI-formaat importeren en exporteren. Het kan ook exporteren naar het WAVE-formaat voor het branden van cd's en het MP3-formaat voor delen met draagbare MP3-spelers.

De applicatie biedt tabbladen waarmee u snel naar verschillende functies kunt navigeren. U kunt schakelen tussen verschillende weergaven van uw composities, afhankelijk van of u uw song wilt zien als een verzameling 'visuele gebeurtenissen' of de traditionele notenbalk. Je kunt tutorials lezen die je door de grondbeginselen van het componeren van muziek leiden. Je hebt ook toegang tot het ChordWizard-netwerk, waarmee je je muziek kunt delen met andere gebruikers en liedjes en stijlen kunt downloaden die zijn gemaakt door professionele muzikanten.

Songtrix is een compact en nuttig programma voor het leren en creëren van je eigen muziek. Het bevat nuttige hulpmiddelen en zelfstudies en een actieve gebruikersgemeenschap. Het biedt echter niet de geavanceerde functies van een Adobe Audition of Avid Pro Tools DAW. Bekijk daarom de gratis bronzen editie van ChordWizard Songtrix als je een beginner-muzikant bent, anders kun je elders betere muzikale compositieprogramma's vinden.

Bijgewerkt: 6 september 2018

▶ Primaire bestandsextensie

.sngx – ChordWizard Song

▶ Andere bestandsextensies gebruikt ChordWizard Songtrix 4

Ondersteunde bestandstypes
.CWT ChordWizard Template
.CWY ChordWizard Style
.CWS ChordWizard Song
.STYX ChordWizard Style
Extra gerelateerde bestandsindelingen
.MP3 MP3 Audio File
.WAV WAVE Audio File
.MIDI MIDI File