Hoofd : Bestandsextensies : .dif Het dossier

.dif Bestandsextensie

Bestandstype1 Data Interchange Format

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

Wat is DIF file?

Een DIF-bestand is een spreadsheet die wordt ondersteund door spreadsheetsoftware zoals Microsoft Excel en Access en Apache OpenOffice Calc. Het bevat spreadsheetgegevens die uit een programma zijn geëxporteerd. DIF-bestanden worden opgeslagen in ASCII-tekst, wat betekent dat ze kunnen worden bekeken en bewerkt met een teksteditor.

Meer informatie

DIF-bestand geopend in Microsoft Excel 2016

DIF staat voor data-interchange-indeling en is een gestandaardiseerd spreadsheet-exportformaat dat breed wordt ondersteund. Het doel van DIF-bestanden is om gebruikers toe te staan gegevens uit een spreadsheet te exporteren in een indeling die door verschillende programma's kan worden geïmporteerd.

Een beperking van het formaat is dat het niet meerdere spreadsheets ondersteunt. Dit betekent dat het DIF-bestand slechts één spreadsheet kan opslaan. Daarom moet u, als u meerdere spreadsheets in de DIF-indeling wilt exporteren, meerdere DIF-bestanden maken.

Programma's die DIF bestanden openen
Windows
Microsoft Notepad
Xilisoft Video Converter Ultimate
Gnumeric
Microsoft Excel
Microsoft Access
IBM Collaboration Solutions
Corel WordPerfect
Wondershare Filmora
Linux
Gnumeric
SAS Institute SAS
Macintosh
Planamesa NeoOffice
Xilisoft Video Converter Ultimate
Microsoft Excel for Mac
Apple iMovie
Wondershare Filmora
iOS
Apple iMovie

Bestandstype2 MAME CHD Diff File

Ontwikkelaar The MAME Team
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

.DIF optienummer2

Bestand gemaakt door MAME arcade game-emulators; bevat gegevens die zijn opgeslagen door het geëmuleerde spel; slaat differentiële gegevens op in plaats van te proberen de originele .CHD gameschijfimage te wijzigen; staat toe dat het spel wordt gespeeld zonder de originele arcadespelgegevens te wijzigen of corrumperen.

Meer informatie

Wanneer een DIF-bestand wordt geschreven, stuurt MAME alle verzoeken voor de "Diff" -gegevens om naar het DIF-bestand in plaats van het CHD-bestand.

Programma's die DIF bestanden openen
Windows
MAME
ExtraMAME
Linux
MAME
Macintosh
MacMAME
MAME OS X

Bestandstype3 Torque Game Engine Model File

Ontwikkelaar TorquePowered.com
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Binary

.DIF optienummer3

3D-model dat wordt gebruikt door de Torque Game Engine, dat wordt gebruikt voor het ontwikkelen van console-, pc- en mobiele platformvideogames; bevat de 3D-geometrie, belichting en andere informatie voor het spelmodel; vaak gebruikt voor het weergeven van gebouwen in het spel.

Programma's die DIF bestanden openen

Bestandstype4 Digital Interface Format

Ontwikkelaar N/A
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.DIF optienummer4

Onbewerkte digitale video-indeling lijkt op het bestandsformaat .DV ; gebruikt door Pinnacle Liquid Edition voor het opnemen van video

Programma's die DIF bestanden openen
Windows
Pinnacle Studio
Pinnacle Systems Liquid Edition
Macintosh
Aiseesoft Video Converter Ultimate for Mac
Apple QuickTime Player, iMovie

Over DIF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .dif verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Digital Interface Format beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.