Hoofd : Bestandsextensies : .dlc Het dossier

.dlc Bestandsextensie

Bestandstype1 Download Link Container File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

Wat is DLC file?

Versleuteld containerformaat gebruikt voor het opslaan van downloadbare inhoud; maakt gebruik van client-server-codering waarbij links lokaal worden verwerkt en sleutels worden gedistribueerd en opnieuw worden gegenereerd door een webservice; kan worden verwerkt door JDownloader, een op Java gebaseerd downloadbeheerprogramma.

Programma's die DLC bestanden openen
Windows
JDownloader
FreeRapid Downloader
Linux
JDownloader
Android
pyLoad
Macintosh
JDownloader

Bestandstype2 DIALux Light Control File

Ontwikkelaar DIAL
Categorie Gegevensbestanden
Formaat XML

.DLC optienummer2

Bestand gemaakt door DIALux, een professionele toepassing waarmee u verlichting voor binnen- en buitenruimte kunt modelleren en plannen; bevat informatie over lichtscènes en besturingsgroepen die door het DIALux-programma worden gebruikt om de dim- en kleurwaarde van verlichtingsarmaturen te regelen; geëxporteerd om te worden gelezen door een Digital Addressable Lighting Interface (DALI) -systeem en de instellingen voor een verlichtingssysteem te programmeren.

Meer informatie

Als u het DLC-bestand wilt maken, selecteert u Bestand → Exporteren → Het DIALux lichtscenebestand opslaan ..., kiest u de opslaglocatie, geeft u het bestand een naam en klikt u op Opslaan.

OPMERKING: er zijn momenteel zijn geen DALI-systemen die gebruikmaken van het DLC-bestand.

Programma's die DLC bestanden openen
Windows
DIAL DIALux

Over DLC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .dlc verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype DIALux Light Control File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.