Software : JDownloader : JDownloader

JDownloader

Versie
2
Platforms
Licentie Open Source
Categorie Internet

Software Review

Hoofdfuncties

  • Gebruikt verschillende eigen bestandstypen
  • Biedt een eenvoudige interface met een werkbalk en weergaven met tabbladen

JDownloader is een open source-hulpprogramma dat wordt gebruikt om internetdownloads te beheren. Het kan verschillende bestanden tegelijkertijd downloaden en ondersteunt plug-ins.

JDownloader wordt geleverd met verschillende functies, zoals de mogelijkheid om meerdere bestanden tegelijkertijd te downloaden, ondersteuning voor thema's, een automatische extractor en ondersteuning voor een aantal plug-ins. Het hulpprogramma gebruikt verschillende bestandstypen voor het uitvoeren van verschillende functies. Het gebruikt het RSDF-bestand om gecodeerde links naar downloadbare bestanden te bevatten. Het programma gebruikt ook het DLC-bestand om downloadbare inhoud op te slaan in een gecodeerd containerformaat. De interface van JDownloader is eenvoudig en biedt een werkbalk met functies, weergaven met tabbladen en een scherm met de naam en het formaat van het bestand, de status, de snelheid en de geladen bytes.

JDownloader is een handig hulpprogramma dat gebruikers een eenvoudige interface biedt tool voor het beheren van downloads. U kunt ook functies toevoegen via de installatie van plug-ins. JDownloader is een nuttige tool voor Windows-, OS X- en Linux-gebruikers die hun internetdownloads beter willen beheren.

Bijgewerkt: 22 maart 2016

▶ Primaire bestandsextensie

.rsdf – RapidShare Download File

▶ Andere bestandsextensies gebruikt JDownloader 2

Ondersteunde bestandstypes
.DLC Download Link Container File
Extra gerelateerde bestandsindelingen