Hoofd : Bestandsextensies : .dlx Het dossier

.dlx Bestandsextensie

Bestandstype1 DIALux Document

Ontwikkelaar DIAL
Categorie CAD-bestanden
Formaat Binary

Wat is DLX file?

Lichtontwerpprojectbestand gemaakt door DIALux, een gratis, professionele lichtplanningsapplicatie; slaat een binnen- of buitenverlichtingsplan op; kunnen armaturen (elektrische lichteenheden), plattegronden, straatlay-outs en andere omgevingsbelichtingsfactoren omvatten.

Meer informatie

DIALux-projecten kunnen armatuurgegevens importeren uit .LDT bestanden, die het Elumdat-armatuurformaat gebruiken.

Programma's die DLX bestanden openen
Windows
DIAL DIALux

Bestandstype2 Renamed DLL File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.DLX optienummer2

DLL-bestand (Dynamic Link Library) dat is hernoemd van ".dll" naar ".dlx;" kan worden gebruikt voor het maken van een back-up van .DLL -bestanden bij het vervangen ervan of voor het tijdelijk hernoemen van DLL-bestanden bij het repareren van installatie van softwareprogramma's.

Meer informatie

OPMERKING: Applicatieontwikkelingsprogramma's zoals Microsoft Visual Studio kunnen worden gebruikt om de originele DLL-bestanden te compileren.

Programma's die DLX bestanden openen
Windows
Microsoft Visual Studio

Bestandstype3 Sony VDU Video File

Ontwikkelaar Sony
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.DLX optienummer3

Videobestand opgenomen door sommige Sony Video Disk Unit (VDU) -apparaten, waaronder de Sony VDU DSR-DU1; bevat digitale video (DV) -gegevens vastgelegd door de Sony-camcorder; gebruikt voor het archiveren van video, evenals het importeren van opgenomen video in bewerkingstools, zoals Adobe Premiere Pro.

Programma's die DLX bestanden openen
Windows
Adobe Premiere Pro
Macintosh
Adobe Premiere Pro

Over DLX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .dlx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Sony VDU Video File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.