Hoofd : Bestandsextensies : .dxl Het dossier

.dxl Bestandsextensie

Bestandstype1 Domino XML Language File

Ontwikkelaar IBM
Categorie Database bestanden
Formaat XML

Wat is DXL file?

XML-databasebestand gemaakt voor Lotus Domino, een zakelijke samenwerkingssoftware voor bedrijven; kan gegevens uit een Lotus Domino-database opslaan, evenals schema's, ontwerpelementen, weergaven, formulieren en documenten; biedt een export- en uitwisselingsformaat voor de database.

Meer informatie

Met Domino XML Langauge-bestanden kunnen gebruikers met behulp van XML gegevens en structurele componenten aan de database toevoegen.

Programma's die DXL bestanden openen
Windows
gVim
Microsoft XML Notepad
IBM Domino
Linux
Vim
IBM Lotus Domino Designer

Bestandstype2 Rational DOORS Script

Ontwikkelaar IBM
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat Text

.DXL optienummer2

Script geschreven in de Rational DOORS Extension Language (DXL), een programmeertaal geschreven om de functionaliteit van Rational DOORS te automatiseren en uit te breiden; gebruikt een syntaxis vergelijkbaar met de C- of C ++ -talen; kan worden bewerkt met elke teksteditor of met het venster DXL-interactie in Rational DOORS (Hulpmiddelen → DXL bewerken).

Meer informatie

Rational DOORS is een tool voor requirementsbeheer die wordt gebruikt voor samenwerking tijdens het proces voor het verzamelen en volgen van requirements.

Programma's die DXL bestanden openen

Over DXL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .dxl verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Rational DOORS Script beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.

Recent commentaar

Anoniem schreef op 21.06.2020:
Hallo! Ik heb wat onderzoek gedaan naar software voor zakelijke samenwerking en kwam Domino tegen. Uw uitleg over .dxl-bestanden was nuttig voor mij om te begrijpen dat alle bestanden die via dit platform worden doorgegeven, dus worden geconverteerd naar dit type extensie om in de database te worden opgeslagen... Lees verder