Hoofd : Bestandsextensies : .efw Het dossier

.efw Bestandsextensie

Bestandstype Renamed Zip or Executable File

Ontwikkelaar Computer Associates
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat Zip

.EFW optienummer

Gecomprimeerd .ZIP of uitvoerbaar .EXE -bestand hernoemd naar CA Security Center met een extensie ".efw"; is meestal van toepassing op e-mailbijlagen die worden gescand door antivirussoftware van Computer Associates (CA).

Meer informatie

EFW gecomprimeerde bestanden kunnen worden geopend door de bestandsextensie te wijzigen in ".zip" en het bestand te openen met een decompressieprogramma, zoals WinZip of Stuffit Expander. Uitvoerbare bestanden kunnen direct worden uitgevoerd door de bestandsextensie te wijzigen in ".exe" en het bestand te openen.

OPMERKING: Open geen onbekende e-mailbijlagen van niet-vertrouwde bronnen, deze kunnen virussen bevatten of andere schadelijke programma's.

U kunt voorkomen dat EFW-bestanden worden gemaakt door uw antivirussoftware tijdelijk uit te schakelen bij het downloaden van legitieme gecomprimeerde of uitvoerbare bestanden.

Programma's die EFW bestanden openen
Windows
Smith Micro StuffIt Deluxe for Windows
E-merge WinAce
PKZip
Smith Micro StuffIt Deluxe
Linux
funzip
p7zip
unzip
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
BOMArchiveHelper (included with Mac OS X)

Over EFW bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .efw verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Renamed Zip or Executable File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.