Hoofd : Bestandsextensies : .exp Het dossier

.exp Bestandsextensie

Bestandstype1 Melco Embroidery File

Ontwikkelaar Melco
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

Wat is EXP file?

Een EXP-bestand is een borduur-CAM (computer-aided manufacturing) -bestand dat is opgeslagen in het Melco EXP-formaat. Het bevat codes die de naald van een commerciële naaimachine vertellen hoe een borduurwerk moet worden gemaakt. EXP-bestanden kunnen ook worden opgeslagen in het Bernina USB EXP-formaat, dat wordt gebruikt voor borduurwerken van persoonlijke naaimachines.

Meer informatie

Bernina USB EXP-bestanden slaan alleen het borduurontwerp op. Ze bevatten geen garenkleuren en gebruiken de standaard garenkleuren van het programma dat wordt gebruikt om de bestanden te openen.

OPMERKING: EXP-bestanden worden het meest gebruikt door de Bernina-machines 830, 780 en 580, maar kunnen ook worden gebruikt door de Bernina-machines 630 en 340.

Programma's die EXP bestanden openen

Bestandstype2 Symbols Export File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

.EXP optienummer2

Ontwikkelaarsbestand gebruikt door verschillende software-ontwikkeling IDE's en compilers; slaat symbooltabelgegevens op, hetgeen informatie is over de gegevens en functies van een programma; gebruikt voor het koppelen van programma-informatie aan een ander programma, zoals een debugger.

Programma's die EXP bestanden openen
Macintosh
Apple Xcode
Freescale CodeWarrior Development Tools

Bestandstype3 Export File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.EXP optienummer3

Gegevensbestand geëxporteerd door verschillende programma's; meestal opgeslagen in een meer standaardformaat dan het eigen bestandstype van het programma, zodat het bestand kan worden geopend en gelezen door andere programma's; vaak geëxporteerd door "Bestand → Exporteren" te selecteren in het programma.

Meer informatie

Sommige programma's die EXP-bestanden exporteren, zijn Intuit QuickBooks en IBM iSeries-software.

Programma's die EXP bestanden openen
Windows
Intuit QuickBooks Pro
Macintosh
Intuit QuickBooks for Mac

Bestandstype4 CATIA 4 Export File

Ontwikkelaar Dassault Systemes
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Binary

.EXP optienummer4

Bestand gemaakt door CATIA versie 4, een programma dat door het model is vervaardigd voor het industriële ontwerpproces; bevat een geëxporteerd ontwerp, inclusief 3D-modellen, materiaalspecificaties en eigenschappen; gebruikt om alle ontwerpgegevens samen te exporteren.

Programma's die EXP bestanden openen
Windows
Adobe Acrobat
Dassault Systemes CATIA
Linux
Adobe Acrobat
Dassault Systemes CATIA
Macintosh
Adobe Acrobat

Bestandstype5 DX Series Exported Video File

Ontwikkelaar Pelco
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.EXP optienummer5

Een EXP-bestand bevat bewakingsvideo gemaakt door digitale videorecorders (DVR) van de DX-serie, zoals DX4100 of 4800. Het slaat video op met MPEG-4-compressie en metadata, zoals de tijd en datum van opname, cameranummer, video formaat en opnamemodus.

Meer informatie

DX-serie DVR's worden geleverd met ingangen voor beveiligingscamera's.  Deze camera's nemen de bewakingsvideo op, die vervolgens wordt opgeslagen in EXP-bestanden door de DVR's. De EXP-bestanden kunnen vervolgens worden afgespeeld met behulp van DX Series Export Viewer.

Programma's die EXP bestanden openen

Bestandstype6 Bernina Embroidery File

Ontwikkelaar Bernina
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

.EXP optienummer6

Een EXP-bestand is een borduur-CAM (computer-aided manufacturing) -bestand dat is opgeslagen in de Bernina USB EXP-indeling. Het bevat codes, zoals stoppen, springen en trimmen, die de naald van een persoonlijke naaimachine vertellen hoe een borduurwerk moet worden gemaakt. EXP-bestanden kunnen ook worden opgeslagen in het Melco EXP-formaat, dat wordt gebruikt voor commerciële borduurwerken.

Meer informatie

Bernina USB EXP-bestanden slaan alleen het ontwerp van het borduurmotief op. De kleurinformatie voor het ontwerp is te vinden in het INF-bestand, dat meestal wordt gevonden met het EXP-ontwerpbestand en het .BMP -bestand in de Bernina Personal Design USB-flashdrive.

EXP-bestanden zijn meestal gebruikt door de Bernina-machines 830, 780 en 580, maar kan ook worden gebruikt door de Bernina-machines 630 en 340.

OPMERKING: EXP-bestanden zijn vergelijkbaar met Tajima Embroidery .DST -bestanden.

Programma's die EXP bestanden openen

Bestandstype7 Aurora Expert Trace File

Ontwikkelaar Trend Communications
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.EXP optienummer7

trace-bestand voor gegevenscommunicatie gegenereerd door Aurora Expert; bevat traceringsinformatie die het pad van gegevens registreert over meerdere apparaten en locaties; gebruikt voor het diagnosticeren en analyseren van communicatieverkeer; werkt met PPP-, IP-, ISDN-, V5- en Frame Relay-systemen.

Programma's die EXP bestanden openen
Windows
Trend Communications Aurora Expert

Bestandstype8 SonicWALL Preference File

Ontwikkelaar SonicWALL
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.EXP optienummer8

Slaat configuratiegegevens en aangepaste instellingen op voor een SonicWALL-firewall; kan worden geëxporteerd en geladen door een ander systeem om firewallinstellingen over te dragen; standaard "sonicwall.exp" genoemd, maar kan worden hernoemd.

Meer informatie

Kan worden gemaakt door Systeem → Instellingen te selecteren en vervolgens op "Back-upinstellingen maken" te maken binnen de SonicWALL-beheerinterface.

Programma's die EXP bestanden openen
Windows
SonicWALL SonicOS

Over EXP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .exp verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype SonicWALL Preference File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.