Hoofd : Bestandsextensies : .ffx Het dossier

.ffx Bestandsextensie

Bestandstype1 After Effects Preset File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Binary

Wat is FFX file?

Effectenbestand gebruikt door Adobe After Effects, een video-productieprogramma voor grafische afbeeldingen; bevat presets voor een video-effect, zoals een fade- of warping-effect; gebruikt voor het verbeteren van video's tijdens het bewerkings- en productieproces.

Meer informatie

De After Effects-installatie bevat verschillende FFX-bestanden in de map / Presets /.

Programma's die FFX bestanden openen
Windows
Adobe After Effects
Macintosh
Adobe After Effects

Bestandstype2 Microsoft Find Fast Index

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.FFX optienummer2

Index van bestanden die kunnen worden opgezocht door Find Fast, een zoekprogramma dat is opgenomen in Microsoft Windows en waarmee sneller kan worden gezocht; wordt vaak gebruikt om alle bestanden op een harde schijf te indexeren, hoewel specifieke indexen kunnen worden gemaakt met behulp van het snelmenu voor zoeken.

Meer informatie

Wordt meestal "Ffastun.ffx" genoemd en bevindt zich in de hoofdmap van een vaste schijf, netwerkstation of specifieke map die is geïndexeerd.

Programma's die FFX bestanden openen
Windows
Microsoft Outlook
Microsoft Office
Microsoft Office 2016
Macintosh
Microsoft Outlook
Microsoft Office

Over FFX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ffx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Microsoft Find Fast Index beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.