Hoofd : Bestandsextensies : .fig Het dossier

.fig Bestandsextensie

Bestandstype1 MATLAB Figure File

Ontwikkelaar The MathWorks
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is FIG file?

Een FIG-bestand bevat een figuur gemaakt door MATLAB van MathWorks, een toepassing die wordt gebruikt voor wiskundige berekeningen. Het slaat een of meer plots of grafieken op, die worden gebruikt om gegevens te visualiseren.

Meer informatie

In MATLAB is een figuur het venster dat grafische uitvoer van wiskundige gegevens bevat. De figuurfunctie maakt een figuur (venster), waarmee gebruikers plots en grafieken kunnen invoegen. U kunt een FIG-bestand openen met de functie openfig (bestandsnaam) en een figuur opslaan als een FIG-bestand met de functie saveas (fig, bestandsnaam). In de MATLAB-toepassingsinterface kunt u een FIG-bestand opslaan door Bestand → Opslaan te selecteren of u kunt het naar een afbeelding exporteren, zoals .JPG of .PNG , door Bestand → Exporteren te selecteren.

Programma's die FIG bestanden openen
Windows
The MathWorks MATLAB
Linux
The MathWorks MATLAB
Macintosh
The MathWorks MATLAB

Bestandstype2 Xfig Drawing

Ontwikkelaar Xfig
Categorie Vector afbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.FIG optienummer2

Lijntekening opgeslagen in het Xfig-formaat; opgeslagen als een vectorafbeelding die lijnen, vormen, bogen, splines, pijlen en tekstobjecten kan bevatten; kan ook afbeeldingen, kleuren en patronen bevatten.

Meer informatie

De Xfig-indeling is oorspronkelijk ontwikkeld voor het Xfig-tekenprogramma, maar wordt nu ook herkend door andere tekenprogramma's.

Programma's die FIG bestanden openen
Windows
WinFIG
jfig
Linux
jfig
Xfig
Transfig
Macintosh
jfig

Bestandstype3 3ds Max Figure File

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat N/A

.FIG optienummer3

3D-modelbestand gebruikt door 3ds Max, een 3D-modellerings- en animatieprogramma; slaat de figuurstructuur op voor een tweevoeter, wat een tweevoetig figuur is; slaat alle linkposities, twist-links en de schalen voor de huidige pose op; laat modelers toe om de structuur van een tweevoeter te bewaren en vervolgens gelijkaardige personages in dezelfde houdingen op te tuigen.

Meer informatie

FIG-bestanden worden vaak opgeslagen met .CAL bestanden, die informatie over posieaanpassing toevoegen.

OPMERKING: FIG-bestanden bevatten geen actuele skeletmat of animatiegegevens.

Programma's die FIG bestanden openen
Windows
Autodesk 3ds Max

Over FIG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .fig verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype 3ds Max Figure File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.