Hoofd : Bestandsextensies : .cal Het dossier

.cal Bestandsextensie

Bestandstype1 Calendar File

Ontwikkelaar Broderbund
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat N/A

Wat is CAL file?

Kalender gemaakt door verschillende Broderbund kalenderontwerpprogramma's; bevat datums en gebeurtenissen, gescheiden door maanden; kan ook aangepaste afbeeldingen voor elke maand en door de gebruiker gedefinieerde opmaak bevatten.

Programma's die CAL bestanden openen

Bestandstype2 3ds Max Pose Adjustment File

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat N/A

.CAL optienummer2

Bestand gemaakt door 3ds Max, een driedimensionale modellerings- en animatietoepassing; bevat aanpassingswaarden voor de pose van een tweevoeter die is gemaakt in de modus Aanpasbare pose aanpassen; gebruikt voor het toevoegen van pose-informatie aan de figuurstructuur, die wordt opgeslagen in een .FIG -bestand.

Meer informatie

OPMERKING: een tweevoeter is een figuur met twee voeten, zoals een menselijk personage.

Programma's die CAL bestanden openen
Windows
Autodesk 3ds Max

Bestandstype3 CALS Raster Graphic

Ontwikkelaar N/A
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.CAL optienummer3

1-bit (zwart en wit) rasterafbeelding; kan niet worden gecomprimeerd of gecomprimeerd met CCITT 4-compressie; beschikbaar in Type I- en Type II-versies, hoewel Type I gebruikelijker is.

Meer informatie

CALS staat voor "Continuous Acquisition and Life-cycle Support." De standaard is ontwikkeld door het Amerikaanse ministerie van Defensie als een middel om militaire documentatie elektronisch te verzamelen.

Programma's die CAL bestanden openen
Windows
Adobe Photoshop
Newera Graphics Converter Pro
Corel PaintShop Pro
ACD Systems Canvas
CorelDRAW
MaxView MaxReader
Macintosh
Adobe Photoshop

Bestandstype4 CryENGINE Character Animation List

Ontwikkelaar Crytek
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat N/A

.CAL optienummer4

Bestand gemaakt met de CryENGINE SDK, een toepassingssuite gebruikt voor het ontwikkelen van 3D-spellen; slaat een lijst op van alle animatie-activa ( .CAF ) -bestanden die worden gebruikt voor tekenanimatie in het spel.

Meer informatie

OPMERKING: In CryENGINE 3.3 zijn CAL-bestanden samengevoegd met .IK en .SETUP bestanden in één .CHRPARAMS -bestand om de configuratie van de tekenanimatie te vereenvoudigen. Daarom worden CAL-bestanden niet meer gebruikt.

Programma's die CAL bestanden openen
Windows
Crytek CryENGINE SDK

Over CAL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .cal verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype CryENGINE Character Animation List beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.