Hoofd : Bestandsextensies : .flm Het dossier

.flm Bestandsextensie

Bestandstype1 Adobe Scout Session

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is FLM file?

sessie gemaakt door Adobe Scout, een .SWF profileringsapp voor Flash-ontwikkelaars die problemen kan detecteren die de prestaties kunnen beïnvloeden; bevat gegevens over uw sessie die eenvoudig met anderen kunnen worden gedeeld om problemen te debuggen; bevat gegevens zoals sessie-informatie met details over het SWF-bestand, framesnelheid, ActionScript-versie, besturingssysteem, schermgrootte en meer.

Meer informatie

Als u het FLM-bestand wilt maken, selecteert u Bestand → Opslaan of Opslaan als ..., geeft u uw bestand een naam, kiest u de opslaglocatie en klikt u op Opslaan.

Om het FLM-bestand te openen, u kunt dubbelklikken op het bestand of Bestand → Openen ... selecteren, naar uw bestand navigeren en op Openen klikken.

Programma's die FLM bestanden openen
Macintosh
Adobe Scout CC

Bestandstype2 FL Studio Mobile Song File

Ontwikkelaar Image-Line
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.FLM optienummer2

Mobiel nummerbestand gemaakt door FL Studio Mobile, een toepassing voor Android en iOS waarmee gebruikers muziek kunnen arrangeren, opnemen en bewerken; bevat een project met tracks, songtempo, toetsenbordindeling, metronoominstellingen en geselecteerde gebruikersinterface-instellingen.

Meer informatie

OPMERKING: Hoewel het FLM-bestand is gemaakt door FL Studio Mobile, kan het worden geopend door het FL Studio-programma voor Windows.

Programma's die FLM bestanden openen
Windows
Image-Line FL Studio
Android
Image-Line FL Studio Mobile
Macintosh
Image-Line FL Studio
iOS
Image-Line FL Studio Mobile HD

Over FLM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .flm verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype FL Studio Mobile Song File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.