Hoofd : Bestandsextensies : .fax Het dossier

.fax Bestandsextensie

Bestandstype1 Now Contact Fax Template

Ontwikkelaar Now Software
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat N/A

Wat is FAX file?

Faxsjabloon gemaakt door Now Contact, een programma dat contactinformatie en dagelijkse activiteiten organiseert; bevat een afdruksjabloon voor uw faxdocument; vooraf geladen opties zijn "Fancy Fax", "Flower", "Simple Cover" en "Swoosh."

Meer informatie

Als u het FAX-bestand wilt maken, selecteert u Definiëren → Afdruksjablonen → Faxen ..., selecteert u de knop "+" in de rechterbovenhoek, geeft u de sjabloon een naam en klikt u op OK. U kunt dan de sjabloonlay-out en de afmetingen ervan bewerken. Klik op OK als u klaar bent.

Wanneer u een nieuw .NWP faxdocument maakt, kunt u een FAX-sjabloon selecteren om uit te werken door een sjabloon te kiezen in het vervolgkeuzemenu "Gebruik sjabloon".

Als u de sjabloon wilt selecteren waaruit u wilt afdrukken, selecteert u Bestand → Afdruksjablonen ..., kiest u uw sjabloon in het vervolgkeuzemenu "Type sjabloon" en klikt u op OK.

Programma's die FAX bestanden openen
Macintosh
Now Contact

Bestandstype2 Fax Document

Ontwikkelaar N/A
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.FAX optienummer2

Faxafbeelding van een fax die is ontvangen of gemaakt met faxsoftware; meestal opgeslagen in een .TIFF formaat, dat wordt herkend door de meeste beeldweergaveprogramma's.

Programma's die FAX bestanden openen
Windows
Microsoft Windows Photo Viewer
Corel VideoStudio
Macintosh
Apple Preview

Over FAX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .fax verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Fax Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.