Hoofd : Bestandsextensies : .flt Het dossier

.flt Bestandsextensie

Bestandstype1 Adobe Audition Filter

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Plugin bestanden
Formaat N/A

Wat is FLT file?

Audiofilter dat wordt gebruikt voor het toepassen van effecten, zoals reverb, echo, chorus, vervorming en andere effecten op een audiobestand; moet worden opgeslagen in de hoofdtoepassingsmap om door het programma te worden geladen.

Meer informatie

De meeste FLT-bestanden werken met zowel Syntrillium Software Cool Edit Pro als Adobe Audition. Adobe heeft de activa van Syntrillium Software in mei 2003 verworven en Adobe Audition in augustus 2003 geïntroduceerd.

Programma's die FLT bestanden openen
Windows
Adobe Audition
Macintosh
Adobe Audition

Bestandstype2 Flight Simulator Saved Flight

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.FLT optienummer2

Vlucht opgeslagen door Microsoft Flight Simulator, een realistisch Flight Simulation-spel; kan een vlucht zijn die wordt meegeleverd met het programma of een vlucht die wordt opgeslagen en die op een later tijdstip kan worden geladen en voortgezet.

Meer informatie

OPMERKING: het bestand "Fltsim.flt" in Flights \ Other \ Fltsim.flt moet aanwezig zijn om het programma te openen. Als het bestand wordt verwijderd, moet het Flight Simulator-programma mogelijk opnieuw worden geïnstalleerd.

Programma's die FLT bestanden openen
Windows
Microsoft Flight Simulator

Bestandstype3 OpenFlight Scene Description File

Ontwikkelaar Presagis
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Binary

.FLT optienummer3

3D-scènebeschrijvingbestand gemaakt in de OpenFlight-indeling; slaat gegevens op in een hiërarchische structuur en beschrijft hoe een 3D-scène rendert voor een real-time beeldgenerator; vaak gebruikt voor visualisaties van militaire, stedelijke en vluchtsimulaties.

Meer informatie

Het OpenFlight-formaat is ontwikkeld en wordt beheerd door Presagis (voorheen MultiGen-Paradigm). Het is op grote schaal aangenomen als standaardformaat in de 3D-gemeenschap voor visuele simulatie. Toepassingen zoals 3ds Max en Blender bieden native ondersteuning voor het bestandstype.

Programma's die FLT bestanden openen
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
Blender
Autodesk 3ds Max
OpenSceneGraph
Presagis Creator
Presagis FlightSIM
Linux
Blender
Remograph Remo 3D
Macintosh
Blender

Bestandstype4 Image Filter

Ontwikkelaar N/A
Categorie Plugin bestanden
Formaat N/A

.FLT optienummer4

Afbeeldingenfilter dat wordt gebruikt om kleurcorrectie, artistieke effecten, beeldvervormingen of andere wijzigingen aan een afbeelding toe te passen; kan worden geladen en gebruikt door verschillende grafische programma's.

Meer informatie

OPMERKING: Sommige FLT-bestanden zijn alleen compatibel met specifieke programma's, dus niet alle FLT-bestanden zijn compatibel met elke hieronder vermelde toepassing.

Programma's die FLT bestanden openen
Windows
Adobe Illustrator
CorelDRAW
Digital Domain Qimage
Micrografx Picture Publisher
Macintosh
Adobe Illustrator

Bestandstype5 Vue Filters File

Ontwikkelaar E-on Software
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Binary

.FLT optienummer5

instellingenbestand gebruikt door E-on Vue, een programma dat wordt gebruikt voor het modelleren van 3D-omgevingen; bevat een kleurfiltercurve die is gegenereerd met behulp van "keypoints" in een 2D-raster; helpt bij het benadrukken van bepaalde kleuren en filtert andere uit wanneer deze wordt toegepast op een 3D-scènemateriaal.

Programma's die FLT bestanden openen
Windows
E-on Vue
Macintosh
E-on Vue

Over FLT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .flt verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Vue Filters File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.

Recent commentaar

Anoniem schreef op 14.02.2019:
Hallo! Ik was benieuwd wat er kan worden opgeslagen op de .flt-bestanden die Adobe Audition maakt tijdens de installatie. Bedankt dat je deze informatie niet alleen hebt toegevoegd, maar ook wat meer hebt verteld over de algemene inhoud van dit bestand in Audition. Het is indrukwekkend dat een andere Adobe-applicatie dezelfde gebruikt voor een ander heel ander motief... Lees verder