Hoofd : Bestandsextensies : .fsb Het dossier

.fsb Bestandsextensie

Bestandstype1 Form•Z Compiled Script

Ontwikkelaar AutoDesSys
Categorie Plugin bestanden
Formaat Binary

Wat is FSB file?

Gecompiled script gemaakt met behulp van • Z, een 3D-model voor vaste stoffen en oppervlakken; gecompileerd vanuit een formulier • Z-script ( .FSL bestand) en slaat een plug-in op die de basisfunctionaliteit van de software verlengt.

Programma's die FSB bestanden openen
Windows
AutoDesSys formZ
Macintosh
AutoDesSys formZ

Bestandstype2 FMOD Sample Bank File

Ontwikkelaar Firelight Technologies
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.FSB optienummer2

Audiobestand gebruikt door FMOD, een programma dat wordt gebruikt voor het ontwerpen van gamegeluiden voor Xbox, PlayStation, pc en andere platforms; bevat een verzameling geluiden, zoals voetstappen, omgevingsgeluiden of wapenbrand; gebruikt door de game-runtime om de geluiden te laden en af te spelen.

Meer informatie

FSB-bestanden worden gemaakt wanneer een FMOD-project ( .FDP bestand) is gebouwd in FMOD Designer. Ze zijn gemaakt met een .FEV -bestand, dat de metagegevens van de audio-evenementen bevat die door de programmacode van de game worden gebruikt om geluiden te activeren wanneer het spel wordt gespeeld.

OPMERKING: Aangezien FSB- en FEV-bestanden het uiteindelijke resultaat zijn voor FMOD-audio-evenementen worden ze vaak gezien met game-installatiebestanden.

Programma's die FSB bestanden openen
Windows
FMJ-Software Awave Studio
Firelight Technologies FMOD Designer
Macintosh
Firelight Technologies FMOD Designer

Over FSB bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .fsb verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype FMOD Sample Bank File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.