Hoofd : Bestandsextensies : .fev Het dossier

.fev Bestandsextensie

Bestandstype1 FMOD Audio Events File

Ontwikkelaar Firelight Technologies
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

Wat is FEV file?

Audio-evenementbestand gemaakt door FMOD, een hulpmiddel voor geluidsontwerp dat wordt gebruikt voor het maken van gamegeluiden; bewaar audio-evenementen zoals voetstappen, wapenbrand of omgevingsgeluiden; opgebouwd uit een FMOD-project ( .FDP -bestand) en wordt gebruikt door de game-runtime om geluiden te activeren.

Meer informatie

FEV-bestanden bevatten de metadata van het audiodesign waarmee de gameprogrammacode gamegeluiden kan activeren. Een aparte FMOD Sound Bank ( .FSB bestand) die de audiogegevens bevat, wordt ook gemaakt wanneer het project wordt gebouwd. Deze twee bestanden zijn het laatste FMOD-project dat kan worden geleverd en daarom worden ze vaak gezien met game-installatiebestanden.

OPMERKING: FEV-bestanden kunnen worden geopend en gespeeld met de FMOD Event Player, een programma dat wordt meegeleverd met FMOD Designer.

Programma's die FEV bestanden openen
Windows
Firelight Technologies FMOD Designer
Macintosh
Firelight Technologies FMOD Designer

Bestandstype2 FLAMES Environment Variable File

Ontwikkelaar Ternion
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.FEV optienummer2

Bevat variabele gegevens die worden gebruikt door FLAMES simulatieontwerpsoftware; gebruikt voor het maken van constructieve, virtuele en live simulaties; omgevingsvariabelen kunnen worden gewijzigd om aangepaste simulaties te maken.

Meer informatie

FLAMES staat voor FLexible Analysis, Modeling en Exercise System.

Programma's die FEV bestanden openen
Windows
Ternion FLAMES Simulation Framework
Linux
Ternion FLAMES Simulation Framework

Over FEV bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .fev verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype FLAMES Environment Variable File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.