Hoofd : Bestandsextensies : .fzb Het dossier

.fzb Bestandsextensie

Bestandstype1 Casio FZ-1 Bank Dump

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is FZB file?

"Dump" van alle geluidsbankgegevens die zijn opgeslagen in het geheugen van een Casio FZ-1, een digitaal sampling-toetsenbord dat door Casio rond 1990 is uitgegeven.

Programma's die FZB bestanden openen

Bestandstype2 Form•Z Project Backup File

Ontwikkelaar AutoDesSys
Categorie Backup bestanden
Formaat N/A

.FZB optienummer2

Back-upbestand gemaakt met behulp van de vorm • Z, een 3D-modelleringstoepassing voor vaste stoffen en oppervlakken; slaat een back-up van een formulier op • Z .FMZ projectbestand; gebruikt voor archiveringsdoeleinden en voor het herstellen van het project vanaf een back-up.

Meer informatie

OPMERKING: Formulier • Z maakt ook automatisch opgeslagen bestanden met de extensie .FZA die kan worden gebruikt voor het herstellen van een project als een back-upbestand ouder is dan het laatste automatische opslaan.

Programma's die FZB bestanden openen
Windows
AutoDesSys formZ
Macintosh
AutoDesSys formZ

Bestandstype3 Fritzing Bin File

Ontwikkelaar Fritzing
Categorie CAD-bestanden
Formaat XML

.FZB optienummer3

Bin-bestand gebruikt door Fritzing, een programma waarmee gebruikers interactieve elektronische ontwerpen kunnen maken; slaat informatie op over elektronische onderdelen ( .FZP bestanden), die elk onderdeel van een elektronisch circuit kunnen zijn; bevat de onderdeelnaam, module-ID, het .PNG -pictogram voor het onderdeel en geometrische coördinaten.

Meer informatie

De bins en onderdelen die in elke bin zijn opgeslagen, worden weergegeven in het paneel "Parts" aan de rechterkant van de Fritzing-interface. De onderdelen kunnen uit een prullenbak worden gesleept en op een schets worden geplaatst. U kunt ook onderdelen aan uw eigen aangepaste bins toevoegen en ze in Fritzing laden.

Programma's die FZB bestanden openen
Windows
Fritzing
Linux
Fritzing
Macintosh
Fritzing

Over FZB bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .fzb verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Fritzing Bin File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.