Hoofd : Bestandsextensies : .glm Het dossier

.glm Bestandsextensie

Bestandstype Ghoul 2 Model File

Ontwikkelaar Raven Software
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat N/A

.GLM optienummer

Modelbestand gebruikt door spellen zoals Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy; gecompileerd vanuit een .XSI bestand; bevat modelgegevens voor lichte sabels en spelers waarnaar wordt verwezen door spelbestanden zoals het bestand .SAB ; gebruikt door met het .GLA bestand om karakters te animeren.

Meer informatie

De game Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy is gebaseerd op de Quake 3-engine en de Ghoul 2-animatie van Raven Software.

De GLM-modellen voor sabels bevinden zich in het volgende pad van de Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy-directory: models / weapons2 / saber_ [character name] /

OPMERKING: Voor 3D-animatieprogramma's zoals Blender heb je een Ghoul 2 Importer- en Exporter-add-on nodig voor het GLM-bestand.

Gemeenschappelijke GLM bestandsnamen

saber_w.glm - De bestandsnaam van het GLM-bestand dat wordt gebruikt om de lichtzwaard van een specifiek teken te modelleren.

Programma's die GLM bestanden openen
Windows
Blender
Raven Software Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy
Linux
Blender
Macintosh
Blender
Raven Software Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy

Over GLM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .glm verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Ghoul 2 Model File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.