Software : Raven Software : Raven Software Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy

Raven Software Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy

Versie
1
Platforms
Licentie Commercial
Categorie Gaming

Software Review

Hoofdfuncties

  • Speel als Jaden Korr en kies het pad naar goed of kwaad in de modus voor één speler
  • Leg contact met andere gamers online of via een LAN
  • Vecht tegen meerdere spelers in Capture the Flag, Siege of Power Duel

Raven Software Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy is een Star Wars-game van de eerste en derde persoon die draait om een studententraining als een Jedi. De game is oorspronkelijk in 2003 uitgebracht maar kan nu worden gedownload van Steam voor Windows en OS X.

Het spel kan worden gespeeld in singleplayer- of multiplayer-modi. De modus voor één speler draait om een student genaamd Jaden Korr die traint onder Kyle Katarn en Luke Skywalker aan de Jedi Academy. In de game kun je de soort en het geslacht van je personage kiezen om te beginnen en terwijl je missies voltooit, kun je het type lightsaber kiezen. De game stelt je ook in staat om te kiezen om het donkere pad naar het kwade of lichte pad naar het goede te volgen terwijl je verder komt in het spel.

De multiplayer-modus stelt je in staat om te spelen tegen computergestuurde bots, of met andere spelers online of via een LAN. Je kunt ervoor kiezen om te spelen als een aangepaste avatar of als een personage uit de Jedi Outcast- of Jedi Academy-spellen. De multiplayer-modus beschikt over 6 verschillende spelsoorten, waaronder Capture the Flag, Siege en Power Duel.

Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy breidt het Star Wars-universum verder uit en blijft trouw aan de prominente thema's van de serie . Het bevat een onderhoudende verhaallijn voor een enkele speler en biedt ook een leuke multiplayer-modus. Raven Software Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy is een lonende game die zelfs niet-Star Wars-gamers zullen genieten.

Bijgewerkt: 18 februari 2015

▶ Primaire bestandsextensie

.gla – Ghoul 2 Animation File

▶ Andere bestandsextensies gebruikt Raven Software Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy 1

Ondersteunde bestandstypes
.GLM Ghoul 2 Model File
.EFX Jedi Knight Effects File
.VEH Vehicle File
.SAB Saber File
.JKB Jedi Knight Bot File
.VWP Vehicle Weapon File
Extra gerelateerde bestandsindelingen