Hoofd : Bestandsextensies : .gpx Het dossier

.gpx Bestandsextensie

Bestandstype1 GPS Exchange File

Ontwikkelaar N/A
Categorie GIS-bestanden
Formaat XML

Wat is GPX file?

Een GPX-bestand is een GPS-gegevens die zijn opgeslagen in het GPS Exchange-formaat, een open standaard die vrij kan worden gebruikt door GPS-programma's. Het bevat lengtegraad- en breedtegraadlocatiegegevens, waaronder waypoints, routes en tracks. GPX-bestanden worden opgeslagen in XML-indeling, waardoor GPS-gegevens gemakkelijker kunnen worden geïmporteerd en gelezen door meerdere programma's en webservices.

Meer informatie

GPX-bestand geopend in Google Earth 7

GPX-bestanden worden vaak gebruikt voor het uitwisselen van GPS-locatiegegevens met anderen, het maken van kaarten en geocaching . Als u een GPX-bestand tegenkomt, zijn er verschillende toepassingen die het kunnen openen, waaronder Google Earth, GPSRouteX en GPX Viewer.

GPX-bestanden slaan drie soorten gegevens op:

Programma's die GPX bestanden openen
Windows
Safe Software FME Desktop
Google Earth
TatukGIS Viewer
Merkaartor
Garmin MapSource
Fugawi Global Navigator
TopoGrafix EasyGPS
GPS Utility
Linux
gedit
Google Earth
Merkaartor
GottenGeography
JOSM
Macintosh
Apple Xcode
Google Earth
Merkaartor
GPSRouteX
MacGPS Pro

Bestandstype2 Guitar Pro 6 Document

Ontwikkelaar Arobas Music
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.GPX optienummer2

Gitaartabulatuurbestand gemaakt door Guitar Pro 6, een muziekcompositieprogramma voor gefretteerde instrumenten; opgeslagen in een eigen indeling en bevat partituren en composities voor bas, gitaar, banjo en drums; kan worden afgespeeld in de software, die de Guitar Pro-engine gebruikt om de instrumenten te simuleren.

Meer informatie

De audio in GPX-bestanden kan worden geëxporteerd naar verschillende bestandsindelingen, waaronder .GP5 (Guitar Pro 5), .MIDI en .WAV . De scores kunnen worden geëxporteerd naar .PNG , MusicXML en .PDF formaten. OPMERKING OPMERKING: GPX-bestanden bevatten geen geluidsgegevens voor golfvormen. In plaats daarvan bevatten ze instrumenten en muzieknoten die als muziek in de software kunnen worden gesimuleerd.

Programma's die GPX bestanden openen
Windows
Arobas Music Guitar Pro
Linux
Arobas Music Guitar Pro
Macintosh
Arobas Music Guitar Pro

Over GPX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .gpx verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Guitar Pro 6 Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.