Hoofd : Bestandsextensies : .gsm Het dossier

.gsm Bestandsextensie

Bestandstype1 Graphic Description Language File

Ontwikkelaar N/A
Categorie CAD-bestanden
Formaat N/A

Wat is GSM file?

3D-object dat is gedefinieerd met behulp van de Graphic Description Language (GDL), een standaardmethode voor het beschrijven van driedimensionale vormen; herkend door ArchiCAD en andere Building Information Modeling (BIM) -toepassingen.

Programma's die GSM bestanden openen

Bestandstype2 US Robotics GSM Audio File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.GSM optienummer2

Audioformaat dat wordt gebruikt om spraak via een modem over te brengen; gebruikt door de GSM QuickLink-, VoiceGuide- en RapidComm-modellen; soms gebruikt voor audio-faxen.

Programma's die GSM bestanden openen

Bestandstype3 Global System for Mobile Audio File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.GSM optienummer3

Audioformaat ontworpen voor telefoniegebruik in Europa; geoptimaliseerd voor het opnemen van vocale audio, zoals een telefoongesprek.

Programma's die GSM bestanden openen
Windows
NCH Switch
ShedWorx Smart Converter
SoX
Audials One
Linux
SoX
Macintosh
NCH Switch
SoX

Bestandstype4 MapViewer Project File

Ontwikkelaar Golden Software
Categorie GIS-bestanden
Formaat Binary

.GSM optienummer4

Mapvisualisatieproject gemaakt met MapViewer, een ruimtelijk analyseprogramma dat wordt gebruikt voor het maken van geografische kaarten; slaat visualisatie-instellingen (tekstlabels, kleuren, een legenda) op, evenals verwijzingen naar brongegevensbestanden die worden gebruikt om de kaart te genereren.

Meer informatie

MapViewer-kaarten worden gebruikt voor het overlappen van gebruikerspecifieke gegevens over geografische gebieden. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld klimaatkaarten, bevolkingsdichtheidskaarten of vele andere soorten kaarten genereren met behulp van andere gegevenssets. Voltooid visualisaties kunnen worden geëxporteerd naar raster grafische formaten voor publicatie en presentatie.

Programma's die GSM bestanden openen

Over GSM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .gsm verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype MapViewer Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.

Recent commentaar

Anoniem schreef op 25.09.2020:
Ik wist niet dat vocale audio in Europa kon worden opgenomen! Is dit zelfs legaal? Hallo! Heel erg bedankt voor het artikel over de .gsm-bestandsextensie. Ik zocht het gebruik ervan door applicaties zoals Graphisoft, maar werd echt overweldigd door het gebruik ervan als audiobestand. Wie had gedacht dat er een extensie bestond om telefoongesprekken op te nemen of om spraak over te brengen naar een modem... Lees verder