Hoofd : Bestandsextensies : .h3b Het dossier

.h3b Bestandsextensie

Bestandstype Line 6 POD HD300 Edit Bundle

Ontwikkelaar Line 6
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.H3B optienummer

Bundel gemaakt door Line 6 POD HD300 Edit, een programma waarmee je de geluidsuitvoer van je gitaareffecten kunt bewerken; bevat aangepaste presets die het geluid van je gitaar aanpassen; wijzigt de instellingen onder categorieën zoals "GATE", "VOL" en "REVERB", indien geladen; kan maximaal 128 presets bevatten, wat de alternatieve optie is voor het opslaan van individuele presets in het bestand .H3E .

Meer informatie

Als u het H3B-bestand wilt maken, past u uw instellingen aan, selecteert u Bestand → Bundel opslaan als ..., geeft u het bestand een naam, kiest u de opslaglocatie en klikt u op Opslaan.

De H3B openen bestand, dubbelklik op het bestand of selecteer Bestand → Bundel openen ..., ga naar het bestand en klik op Openen.

In Windows staat de standaardopslaglocatie voor H3B-bestanden in de volgende map: \ Mijn documenten \ Line 6 \ Tones \ POD HD300 Bewerk \ Bundels

De standaard opslaglocatie voor H3B-bestanden bevindt zich in Mac in de volgende map: / Documents / Line 6 / Tones / POD HD300 bewerken / bundels

OPMERKING: De .H4B -extensie heeft de H3B-extensie vervangen toen POD HD400 Edit werd vrijgegeven.

Programma's die H3B bestanden openen

Over H3B bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .h3b verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Line 6 POD HD300 Edit Bundle beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.