Hoofd : Bestandsextensies : .h3e Het dossier

.h3e Bestandsextensie

Bestandstype Line 6 POD HD300 Edit Preset File

Ontwikkelaar Line 6
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.H3E optienummer

Preset-bestand gemaakt door Line 6 POD HD300 Edit, een gitaareffecteditor; bevat instellingen die het geluid van je gitaar aanpassen; instellingen zijn te vinden onder categorieën zoals "FX," "REVERB," en "GATE;" verschillende instellingen omvatten snelheid, bas, drive, treble en kanaalvolume.

Meer informatie

Om het H3E-bestand te maken, wijzigt u uw instellingen, selecteert u Bestand → Opslaan als ..., geeft u het bestand een naam, kiest u de opslaglocatie en klikt u op Opslaan.

Het H3E-bestand openen , dubbelklik op het bestand of selecteer Bestand → Openen, navigeer naar het bestand en klik op Openen.

In Mac bevindt de standaardopslaglocatie voor H3E-bestanden zich in de volgende map: / Documenten / Lijn 6 / Tonen / POD HD300 bewerken

In Windows bevindt de standaardopslaglocatie voor H3E-bestanden zich in de volgende map: Mijn documenten / Lijn 6 / Tonen / POD HD300 bewerken

OPMERKING: De H3E extensie werd vervangen door .H4E toen POD HD400 Edit werd vrijgegeven. Als u bovendien meer dan één preset per keer wilt opslaan, maakt u een .H3B -bestand, dat tot 128 presets kan opslaan.

Programma's die H3E bestanden openen

Over H3E bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .h3e verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Line 6 POD HD300 Edit Preset File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.