Hoofd : Bestandsextensies : .hca Het dossier

.hca Bestandsextensie

Bestandstype High Compression Audio File

Ontwikkelaar CRI Middleware
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.HCA optienummer

Een HCA-bestand bevat audio gecomprimeerd in de eigen codec van High Compression Audio en opgeslagen in het ADX2-formaat, de tweede versie van het ADX-formaat dat is ontwikkeld door CRI Middleware. Het wordt gebruikt voor het opslaan van gecomprimeerde audio, meestal achtergrondmuziek, voor verschillende videospellen, zoals Phantasy Star Online 2. HCA-bestanden worden gewoonlijk gebundeld in een .ACB of .AWB audiopakketbestand.

Meer informatie

Een belangrijke verbetering van het ADX2-formaat ten opzichte van het ADX-formaat is dat muziektracks kunnen worden gelaagd om meerdere muziektracks tegelijkertijd te kunnen afspelen. Het ADX2-formaat is ontwikkeld door CRI Middleware, een Japans bedrijf dat is gespecialiseerd in audio- en videosoftware in de entertainmentindustrie.

Programma's die HCA bestanden openen
Windows
Phantasy Star Online 2

Over HCA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .hca verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype High Compression Audio File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.