Hoofd : Bestandsextensies : .hpt Het dossier

.hpt Bestandsextensie

Bestandstype HotDocs PDF Template

Ontwikkelaar HotDocs
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat N/A

.HPT optienummer

sjabloon gemaakt door HotDocs, een applicatie voor documentvoorbereiding; slaat een sjabloon op voor een digitaal formulier dat invulbare velden bevat; kan worden gepubliceerd naar een .HPD -document, dat dan kan worden gevuld met gebruikersantwoorden.

Meer informatie

HPT-bestanden lijken op .HFT bestanden. Beide bestanden worden gebruikt als sjablonen die kunnen worden gevuld met gebruikersantwoorden. Eenmaal gevuld, kan de HPT-sjabloon worden opgeslagen als een .HPD (HotDocs PDF-document) en worden afgedrukt.

OPMERKING: het HPT-formaat is gebaseerd op PDF. HotDocs ondersteunt ook een andere lay-outindeling met de naam Envoy, die een vroege concurrent van het PDF-formaat was. Op de gezant gebaseerde sjablonen gebruiken de .HFT -extensie.

Programma's die HPT bestanden openen
Windows
HotDocs

Over HPT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .hpt verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype HotDocs PDF Template beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.