Hoofd : Bestandsextensies : .hft Het dossier

.hft Bestandsextensie

Bestandstype HotDocs Form Template

Ontwikkelaar HotDocs
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat Binary

.HFT optienummer

Documentsjabloon gemaakt door HotDocs, een softwarepakket dat wordt gebruikt voor het genereren van documenten; slaat een sjabloon op voor een digitaal formulier, vaak voor een juridische of verzekeringsvorm; kan worden gepubliceerd naar een .HFD -document door de velden in te vullen met gebruikersantwoorden.

Meer informatie

Gebruikersantwoorden kunnen handmatig in het formulier worden ingevuld of vanuit een vooraf ingevuld .ANX antwoordenbestand.

OPMERKING: het HFT-formaat is gebaseerd op de lay-outindeling Envoy, die was een vroege concurrent van het PDF-formaat van Adobe. HotDocs ondersteunt ook op PDF gebaseerde sjablonen, die de .HPT -extensie gebruiken.

Programma's die HFT bestanden openen
Windows
HotDocs

Over HFT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .hft verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype HotDocs Form Template beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.