Hoofd : Bestandsextensies : .icf Het dossier

.icf Bestandsextensie

Bestandstype Zoom Router Configuration File

Ontwikkelaar Zoom Telephonics
Categorie Backup bestanden
Formaat Text

.ICF optienummer

Bestand gemaakt door draadloze routers en modems van Zoom; slaat een back-up op van de door de gebruiker geselecteerde configuratie-opties voor het thuis- of kantoornetwerk; gebruikt voor het herstellen van instellingen; gemaakt via de webinterface die het apparaat biedt wanneer het is verbonden en online is.

Meer informatie

ICF-bestanden kunnen met elke teksteditor worden bekeken.

Programma's die ICF bestanden openen
Macintosh
Apple TextEdit

Over ICF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .icf verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Zoom Router Configuration File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.

Recent commentaar

Anoniem schreef op 11.02.2020:
Groeten! Bedankt voor uw artikel over de .icf-bestandsextensie. Het was echt interessant om te lezen hoe draadloze routers en modems back-upconfiguraties maken. Is het nodig om de webinterface te gebruiken om ze te maken? Ik vraag me af wat er zou gebeuren als ik de bestanden per ongeluk verwijder. Zouden alle configuraties worden gereset of hetzelfde blijven... Lees verder