Hoofd : Bestandsextensies : .kbd Het dossier

.kbd Bestandsextensie

Bestandstype1 3ds Max Keyboard Shortcuts File

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

Wat is KBD file?

Bestand gemaakt door 3ds Max, een 3D-modellerings- en animatieprogramma; bevat sneltoetsen en andere sneltoetsen voor menu's en functies in de toepassing; kan de standaardconfiguratie zijn die door het programma is geïnstalleerd, of een door de gebruiker aangepaste configuratie.

Programma's die KBD bestanden openen
Windows
Autodesk 3ds Max

Bestandstype2 Keyboard Layout Script

Ontwikkelaar N/A
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.KBD optienummer2

Alternatieve toetsenbordindeling gegenereerd door een aangepast toetsenbordgeneratieprogramma; wijzigt welke tekens worden ingevoerd door elke toets van het toetsenbord; stelt gebruikers in staat om te schakelen tussen meerdere sleuteltoewijzingen.

Programma's die KBD bestanden openen

Over KBD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .kbd verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Keyboard Layout Script beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.