Hoofd : Bestandsextensies : .kelgfile Het dossier

.kelgfile Bestandsextensie

Bestandstype Best Free Keylogger Log File

Ontwikkelaar bestXsoftware
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.KELGFILE optienummer

Een KELGFILE is een logbestand gemaakt door Best Free Keylogger, een hulpprogramma dat wordt gebruikt om te controleren wat gebruikers doen op een computer. Het kan keystroke-records, internetactiviteit, vastgelegde screenshots, klembordactiviteit, chatberichten, ingevoerde wachtwoorden, geopende toepassingen en datums & tijden. KELGFILE-bestanden worden gebruikt om rapporten te verzenden naar de beheerder van de activiteit op de computer die wordt bewaakt.

Meer informatie

Als u een KELGFILE wilt openen, selecteert u 'Importeren' in de menubalk en sleept u het bestand naar het venster 'Logbestanden importeren'. U kunt ook klikken op Bestanden toevoegen in het venster "Logbestanden importeren" om naar de locatie van de KELGFILE te gaan en op Openen te klikken.

U kunt kiezen hoe het programma logbestanden maakt, hoe deze worden verzonden, maximale loggrootte , wachtwoorden en meer door "Instellingen" te selecteren in de menubalk.

Beste gratis Keylogger wordt meestal gebruikt om werknemers op werkcomputers en kinderen op thuiscomputers te controleren. Het programma kan toetsaanslagen registreren, toepassingen monitoren, internetactiviteit registreren, logchats en wachtwoorden registreren en screenshots maken.

Programma's die KELGFILE bestanden openen

Over KELGFILE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .kelgfile verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Best Free Keylogger Log File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.