Hoofd : Bestandsextensies : .ots Het dossier

.ots Bestandsextensie

Bestandstype1 OpenDocument Spreadsheet Template

Ontwikkelaar OASIS
Categorie Spreadsheet-bestanden
Formaat Binary

Wat is OTS file?

Een OTS-bestand is een spreadsheetsjabloon gemaakt door het Calc-programma opgenomen in Apache OpenOffice (voorheen OpenOffice.org) of een andere spreadsheet-toepassing die de OpenDocument-standaard ondersteunt. Het bevat een spreadsheet die is opgeslagen in OpenDocument XML-gebaseerde opmaak van OASIS. Met OTS-bestanden kunnen gebruikers meerdere .ODS spreadsheet-bestanden maken met dezelfde stijlen en opmaak.

Meer informatie

OTS-bestand geopend in Apache OpenOffice Calc 4.1.3

Calc is een van de verschillende programma's die beschikbaar zijn in de OpenOffice-suite. Het lijkt op het Excel-programma dat beschikbaar is in de Microsoft Office-suite. De OTS-sjablonen worden gebruikt om spreadsheets op te slaan die herhaaldelijk worden gebruikt, zoals facturen, budgetplanners en kalenders.

In Calc kunt u uw eigen sjablonen maken met aangepaste spreadsheetlay-out, gegevens, lettertypen en stijlen. U kunt ook sjablonen downloaden van de OpenOffice-website door Bestand → Nieuw → Sjablonen en documenten te selecteren en vervolgens op "Meer online sjablonen downloaden ..." te klikken.

Programma's die OTS bestanden openen
Windows
Apache OpenOffice
LibreOffice
Linux
Apache OpenOffice
LibreOffice
Macintosh
Apache OpenOffice
LibreOffice
Planamesa NeoOffice

Bestandstype2 OtsAV Album File

Ontwikkelaar Ots Labs
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.OTS optienummer2

Audiobestandsindeling die wordt gebruikt door professionele audiosoftware van OtsAV; ondersteunt album cover art en lange veldlengtes voor artiest en titelinformatie; kan albums opslaan als één logisch bestand met meerdere items, zoals een virtuele cd.

Programma's die OTS bestanden openen

Over OTS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .ots verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype OtsAV Album File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.