Hoofd : Bestandsextensies : .l Het dossier

.l Bestandsextensie

Bestandstype1 Left Audio Channel File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

Wat is L file?

Audiobestand met het linkerkanaal van een audiotrack; kan worden geëxporteerd door een audio-productieprogramma, zoals Digital Performer (Mac) of Cubase (Mac en Windows).

Programma's die L bestanden openen

Bestandstype2 Game of Life File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.L optienummer2

Bevat een patroon van punten dat wordt gebruikt als startpunt voor 'The Game of Life', een wiskundig spel ontwikkeld door John Conway; vaak gebruikt voor onderwijsdoeleinden in wiskunde en informatica.

Meer informatie

De basisregels van "The Game of Life" zijn 1) een lege ruimte wordt een punt als precies 3 buren punten zijn, 2) een punt met 2 of 3 aangrenzende punten blijft een punt en 3) alles In andere gevallen wordt de ruimte leeg of blijft deze leeg. Het resultaat is de ontwikkeling van enkele interessante patronen.

Programma's die L bestanden openen
Windows
Life32
Game of Life Java applet
Linux
Game of Life Java applet
Macintosh
Game of Life Java applet

Bestandstype3 Lex Source File

Ontwikkelaar Mike Lesk
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

.L optienummer3

Broncodebestand geschreven voor Lex, een programma dat wordt gebruikt om lexicale analysers te genereren; bevat formele verklaringen voor toelaatbare broncodesyntaxis in een bestand; gebruikt voor het specificeren van de herkende syntaxis van de broncode.

Meer informatie

Met een lexicale analysator kunnen ontwikkelaars tekst converteren naar een reeks 'tokens', wat nodig is bij het compileren van de broncode. Lex genereert een C-broncode van een L-invoerbestand.

OPMERKING: Lex wordt vaak gebruikt in combinatie met Yacc, een programma dat wordt gebruikt om broncode-parsers te genereren.

Programma's die L bestanden openen
Windows
GNU Emacs
Linux
GNU Emacs
Vim
Lex
Macintosh
GNU Emacs
Apple TextEdit
Apple Xcode

Over L bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .l verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Lex Source File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.