Hoofd : Bestandsextensies : .lpd Het dossier

.lpd Bestandsextensie

Bestandstype1 LPD Daemon Print Permissions File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Systeembestanden
Formaat Text

Wat is LPD file?

Bestand gebruikt door IBM AIX-systemen en andere UNIX-systemen; heeft de bestandsnaam hosts.lpd en geeft afdrukrechten voor individuele computers of groepen computers; stelt systeembeheerders in staat fijnmazig toegangscontrolebeleid te creëren voor netwerkprinters.

Meer informatie

LPD-bestanden worden gebruikt door de lpd-daemon, een service die afdrukverzoeken verwerkt. Wanneer een afdrukverzoek arriveert, maakt de lpd-daemon een proces dat zowel het bestand hosts.lpd als het bestand hosts.equiv in de map / etc / controleert. Met behulp van deze bestanden bepaalt de daemon of het afdrukverzoek is toegestaan.

OPMERKING: LPD-bestanden kunnen worden bewerkt met elke teksteditor.

Programma's die LPD bestanden openen
Windows
GNU Emacs
Linux
GNU Emacs
Vim
Macintosh
GNU Emacs

Bestandstype2 Lookout Protocol Driver File

Ontwikkelaar National Instruments
Categorie Systeembestanden
Formaat Binary

.LPD optienummer2

Configuratiebestand gebruikt door LabVIEW, een technische software die wordt gebruikt voor het koppelen van meet- en besturingshardware-apparaten met software; slaat een OPC (OLE voor Process Control) serverconfiguratie op en levert de instellingsgegevens voor de interface met een PLC, RTU of een HMI / SCADA-toepassing.

Programma's die LPD bestanden openen

Over LPD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .lpd verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Lookout Protocol Driver File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.