Hoofd : Bestandsextensies : .lockfile Het dossier

.lockfile Bestandsextensie

Bestandstype Mac OS X PLIST Lock File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.LOCKFILE optienummer

Vergrendelingsbestand dat wordt gebruikt door het onderdeel met toepassingsvoorkeuren van Mac OS X 10.7 Lion; opgeslagen als een leeg bestand naast een overeenkomstig .PLIST bestand (bijv. het slotbestand voor com.myapp.plist is com.myapp.plist.lockfile; wordt gebruikt voor het markeren van toegang tot het PLIST-bestand van een programma wanneer een toepassing open is.

Meer informatie

Als een LOCKFILE-bestand wordt verwijderd, maakt Mac OS X het opnieuw, de volgende keer dat de overeenkomstige toepassing wordt geopend. Als u bijvoorbeeld het bestand com.apple.mail.plist.lock file van Apple Mail verwijdert, wordt dit de volgende keer dat Mail wordt geopend opnieuw gemaakt.

Lock-bestanden zijn te vinden in de map ~ / Library / Preferences van de gebruiker / map.

Programma's die LOCKFILE bestanden openen
Macintosh
Apple OS X

Over LOCKFILE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .lockfile verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Mac OS X PLIST Lock File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.