Hoofd : Bestandsextensies : .lst Het dossier

.lst Bestandsextensie

Bestandstype1 Data List

Ontwikkelaar N/A
Categorie Tekstbestanden
Formaat Text

Wat is LST file?

Een bestand met de extensie ".lst" is hoogstwaarschijnlijk een tekstbestand met een lijst met gegevens. LST-bestanden worden gebruikt door veel verschillende programma's, waaronder Microsoft Visual Studio en verschillende teksteditors.

Meer informatie

Een typisch LST-bestand bevat een lijst met informatie, gescheiden door regeleinden. Voorbeelden hiervan zijn een lijst met bestanden die door een software-installer moeten worden geïnstalleerd, gegevens die uit een spreadsheet worden geëxporteerd of databasedata die uit een ander programma zijn gedumpt.

Omdat LST-bestanden worden opgeslagen in een indeling zonder opmaak, kunnen ze worden bekeken en bewerkt met een eenvoudige teksteditor. In zeldzame gevallen kan een LST-bestand worden opgeslagen in een binair formaat, dat geen herkenbare informatie zal weergeven in een teksteditor. Als dit het geval is, moet u het bestand openen met het programma dat het oorspronkelijk heeft gemaakt.

Programma's die LST bestanden openen
Windows
Microsoft WordPad
Notepad++
Microsoft Office
Linux
gedit
Beaver
Leafpad
GNU Nano
Macintosh
Apple TextEdit
Bare Bones TextWrangler
Microsoft Office

Bestandstype2 Now Contact List Template

Ontwikkelaar Now Software
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat N/A

.LST optienummer2

lijstsjabloon gemaakt door Now Contact, dagelijkse activiteiten en organisator van contactinformatie; bevat een sjabloonafdruklay-out voor een lijst; vooraf geladen opties zijn "Per bedrijf", "Op aanbieding" en "Op naam".

Meer informatie

Om de LST-sjablonen toe te voegen of te bewerken, selecteert u het vervolgkeuzemenu "Lijstindelingen" en selecteert u Lay-out definiëren ..., voert u uw bewerkingen uit en klikt u op OK als u klaar bent.

Als u de sjabloon wilt selecteren waaruit u wilt afdrukken, selecteert u Bestand → Afdruksjablonen ..., selecteert u uw sjabloon in het vervolgkeuzemenu "Type sjabloon" en klikt u op OK.

Programma's die LST bestanden openen
Macintosh
Now Contact

Bestandstype3 FoxPro Documenting Wizard List

Ontwikkelaar N/A
Categorie Tekstbestanden
Formaat N/A

.LST optienummer3

Rapport gegenereerd door de FoxPro Documenting Wizard; "Xref.lst" somt alle door de gebruiker gedefinieerde symbolen op, "Files.lst" toont alle bestanden in het project, "project.lst" zet alle opgemaakte code in een enkel bestand, "Tree.lst" toont de procedure-aanroepboom

Programma's die LST bestanden openen

Bestandstype4 GRUB Boot List File

Ontwikkelaar The GNU Project
Categorie Systeembestanden
Formaat Text

.LST optienummer4

Systeembestand gebruikt door GRUB (GRand Unified Bootloader), een multi-boot bootloader gebruikt voor het uitvoeren van meerdere besturingssystemen op dezelfde computer; opgeslagen als bestandsnaam menu.lst en bevat menu-opties voor het weergeven van het opstartmenu van het bootloader bij het opstarten van het systeem.

Meer informatie

LST-bestanden specificeren eigenschappen zoals de namen van het besturingssysteem en de partitie van de harde schijf voor het besturingssysteem. Ze kunnen ook het standaard besturingssysteem opgeven en een time-out die de standaard selecteert als er geen invoer is opgegeven.

Een voorbeeld van een GRUB-menu.lst-bestand zou zijn: time-out 10 titel Fatdog64 kernel / boot / vmlinuz initrd / boot / initrd boot

Elke extensie die wordt gebruikt door het Linux-besturingssysteem Tiny Core moet worden vermeld in een LST-bestand, met slechts één extensie per regel.

De standaardlocatie voor het bestand menu.lst is / boot / grub /.

Programma's die LST bestanden openen
Linux
gedit
Leafpad
GNU Nano
GNU GRUB

Bestandstype5 LightScribe Label Template

Ontwikkelaar Hewlett-Packard
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.LST optienummer5

Disklabelsjabloon gebruikt door LightScribe Template Labeler, een programma voor het maken van schijflabels; bevat een labelontwerp dat dient als startpunt voor het maken van aangepaste ontwerpen; het uiteindelijke etiketontwerp kan met een optische LightScribe-drive in de bovenkant van een cd of dvd worden gebrand.

Meer informatie

Standaard LightScribe-labelontwerpen worden opgeslagen met een .LSL -extensie.

Programma's die LST bestanden openen
Windows
HP LightScribe Template Labeler

Over LST bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .lst verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype LightScribe Label Template beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.