Hoofd : Bestandsextensies : .m4b Het dossier

.m4b Bestandsextensie

Bestandstype MPEG-4 Audio Book File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

.M4B optienummer

Audiobook-bestand op basis van het MPEG-4-containerformaat; meestal gecomprimeerd met .AAC -codering; bijna identiek aan een .M4A -bestand, maar aangeduid als een luisterboek en kan een "bladwijzer" worden gemaakt door audiospelers te ondersteunen.

Meer informatie

De M4B-extensie wordt gebruikt door audioboeken die zijn gedownload van de Apple iTunes Store. Deze audioboeken zijn mogelijk beveiligd tegen kopiëren met FairPlay DRM van Apple. Dit betekent dat ze alleen op geautoriseerde computers of iPods kunnen worden afgespeeld.

Winamp kan worden gebruikt om onbeschermde M4B-bestanden op Windows-computers af te spelen. De instellingen voor de MPEG-4-plug-in moeten mogelijk echter worden gewijzigd om bestanden met de extensie ".m4b" te ondersteunen.

Programma's die M4B bestanden openen
Windows
Microsoft Windows Media Player
Roxio Creator
VideoLAN VLC media player
Nullsoft Winamp
Apple iTunes
Audials One
Ventis Media MediaMonkey 4
Linux
VideoLAN VLC media player
Macintosh
VideoLAN VLC media player
Nullsoft Winamp
Apple iTunes
Blackmagic Design Fusion for Mac
iOS
VideoLAN VLC for iOS

Over M4B bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .m4b verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype MPEG-4 Audio Book File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.