Hoofd : Bestandsextensies : .mdc Het dossier

.mdc Bestandsextensie

Bestandstype1 Multi Dimension Cube File

Ontwikkelaar Cognos
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is MDC file?

Bewaart multidimensionale "kubusgegevens" die worden gebruikt door de bedrijfsanalysesoftware van Cognos; organiseert informatie in verschillende dimensies, waardoor gegevens snel en efficiënt kunnen worden opgehaald en verwerkt; wordt ook wel een PowerPlay-kubus genoemd.

Programma's die MDC bestanden openen
Windows
Cognos software
Linux
Cognos software

Bestandstype2 Merkaartor Document

Ontwikkelaar Merkaartor
Categorie GIS-bestanden
Formaat XML

.MDC optienummer2

Projectmap voor stratenplan gemaakt door Merkaartor, een gratis, platformonafhankelijke OpenStreetMap (OSM) -editor; opgeslagen met behulp van XML-opmaak en bevat een stratenplan dat bestaat uit wegen, gebieden, interessante plaatsen (POI's) en annotaties; gebruikt voor het opslaan van straatkaartprojecten.

Programma's die MDC bestanden openen
Windows
Merkaartor
Linux
Merkaartor
Macintosh
Merkaartor

Bestandstype3 MidiCo Karaoke Audio File

Ontwikkelaar GGS
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.MDC optienummer3

Audiobestand gemaakt door MidiCo, een Mac-programma dat wordt gebruikt voor het maken van karaoke-muziek; ondersteunt geïmporteerde audio van MIDI ( .MID ) en .MP3 formaten; ondersteunt ook meerdere teksttracks die onafhankelijke synchronisatie op de muziektijdlijn mogelijk maken; gebruikt voor het opslaan en laden van karaoke-projecten.

Meer informatie

MDC-bestanden kunnen na voltooiing naar MP3-bestanden worden geëxporteerd.

Programma's die MDC bestanden openen
Macintosh
GGS MidiCo

Over MDC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .mdc verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype MidiCo Karaoke Audio File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.