Hoofd : Bestandsextensies : .mdr Het dossier

.mdr Bestandsextensie

Bestandstype ModPlug Compressed Module

Ontwikkelaar Olivier Lapicque
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.MDR optienummer

bestand met gecomprimeerde muziekmodule gemaakt door ModPlug Player, een toepassing die wordt gebruikt om module-muziekbestanden af te spelen; slaat een module op zoals een .MTM , .MT2 of .IT bestand dat is gecomprimeerd met RAR-compressie.

Meer informatie

De mogelijkheid van ModPlug Player om ondersteunde modules te comprimeren, maakt het gemakkelijker delen van gebruikers mogelijk. De applicatie biedt een verscheidenheid aan compressie-indelingen, waaronder Zip, LHA en RAR. ModPlug Player is de enige applicatie die het MDR-formaat ondersteunt.

OPMERKING: ModPlug Player heette voorheen ModPlug Tracker.

Programma's die MDR bestanden openen
Windows
MODPlug Player

Over MDR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .mdr verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype ModPlug Compressed Module beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.