Hoofd : Bestandsextensies : .mpl Het dossier

.mpl Bestandsextensie

Bestandstype1 AVCHD Playlist File

Ontwikkelaar Sony
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

Wat is MPL file?

afspeellijst gemaakt door AVCHD digitale camcorders; bevat een geordende lijst met verwijzingen naar opgenomen .MTS videobestanden; gebruikt voor het navigeren en afspelen van videobestanden; opgeslagen in de AVCHD \ BDMV \ PLAYLIST-map van het opnamemedium.

Programma's die MPL bestanden openen
Windows
Roxio Creator
JRiver Media Center
CyberLink Media Suite
Macintosh
JRiver Media Center
Roxio Popcorn
Roxio Toast

Bestandstype2 MPL2 Subtitles File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Videobestanden
Formaat Text

.MPL optienummer2

Video-ondertitelingsbestand gemaakt in het MPL2-formaat; gebruikt een eenvoudig tekstformaat voor het specificeren van ondertitels en ondersteunt timing-precisie van tienden van een seconde; ondersteund door een aantal video-afspeelsoftware, die de ondertitels toont terwijl de video wordt afgespeeld.

Meer informatie

MPL-ondertitels kunnen worden geconverteerd naar het populaire SubRip-formaat ( .SRT ) met behulp van de SRT-converter.

Programma's die MPL bestanden openen
Windows
VideoLAN VLC media player
Media Player Classic
BS.Player
To SRT Converter
Linux
VideoLAN VLC media player
Android
J2 Interactive MX Player for Android
Macintosh
VideoLAN VLC media player
iOS
VideoLAN VLC for iOS

Over MPL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .mpl verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype MPL2 Subtitles File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.

Recent commentaar

Anoniem schreef op 26.05.2021:
Hallo! Mijn Sony-camera deed een beetje raar, dus besloot ik al mijn bestanden naar mijn computer over te zetten. Daar zag ik de .mpl-bestanden die u beschreef. Uw artikel was erg nuttig voor mij om te begrijpen wat ze waren en wat hun belangrijkste toepassingen waren. Omdat deze bestanden dus alleen worden gebruikt voor bestandsnavigatie; kan ik ze verwijderen? Het is verbazingwekkend om te weten hoe camcorders referentiebestanden maken om navigatie gemakkelijker en sneller te laten verlopen... Lees verder