Hoofd : Bestandsextensies : .mts Het dossier

.mts Bestandsextensie

Bestandstype1 AVCHD Video File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

Wat is MTS file?

Een MTS-bestand is een video die is opgeslagen in de Advanced Video Coding High Definition (AVCHD) -indeling. Het is het standaard videoformaat dat door veel HD-camcorders van Sony en Panasonic wordt gebruikt. Het wordt ook gebruikt voor het opslaan van HD-video op Blu-ray Discs.

Meer informatie

MTS-bestand geopend in Microsoft Windows Media Player 12

MTS is de afkorting van "MPEG Transport Stream." Het bestandsformaat maakt gebruik van MPEG-4 / H.264-videocompressie en ondersteunt 720p- en 1080i-HD-videoresoluties. De audio in een MTS-bestand kan worden gecomprimeerd met behulp van de Dolby AC-3-codec of worden opgeslagen als ongecomprimeerde lineaire PCM-audio. Ondersteunde audiotracks bevatten stereo (2-kanaals) en 5.1 (5-kanaals + subwoofer) surroundgeluid.

Het AVCHD-formaat is in 2006 opgericht door Sony en Panasonic. Daarom zijn de meeste Sony en Panasonic HD-camcorders verkrijgbaar met software die MTS-bestanden kan openen en bewerken. Veel programma's van derden kunnen MTS-videobestanden openen en afspelen.

OPMERKING: AVCHD-bestanden die op een camcorder zijn opgeslagen, hebben vaak een bestandsextensie ".mts". AVCHD-bestanden die op een computer zijn bewerkt of van een Blu-ray-schijf zijn geïmporteerd, worden meestal opgeslagen met een .M2TS -extensie.

Programma's die MTS bestanden openen
Windows
Microsoft Windows Media Player
Roxio Creator
Google Drive
CyberLink PowerDirector
CyberLink PowerProducer
VideoLAN VLC media player
MPlayer
CyberLink PowerDVD
Corel VideoStudio
ShedWorx Smart Converter
Adobe Flash
Xilisoft Video Converter Ultimate
MAGIX Sound Forge Pro
Audials One
MAGIX Movie Edit Pro
Linux
Google Drive
VideoLAN VLC media player
MPlayer
OpenShot
Macintosh
Google Drive
VideoLAN VLC media player
MPlayer
Eltima Elmedia Player
Roxio Popcorn
Roxio Toast
Adobe Flash
Xilisoft Video Converter Ultimate
Apple Final Cut Pro
iOS
VideoLAN VLC for iOS
Pentaloop PlayerXtreme Media Player

Bestandstype2 MEGA Tree Session File

Ontwikkelaar MEGA Team
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.MTS optienummer2

Bestand gemaakt door MEGA (Molecular Evolutionary Genetics Analysis), een programma dat wordt gebruikt voor het testen van evolutionaire hypothesen; redt een fylogenetische boom, die de voorouderlijke relaties tussen soorten afleidt op basis van hun genetische samenstelling.

Meer informatie

Phylogenetische bomen kunnen uitgebreide berekeningen vereisen op basis van genetische informatie, dus met MTS-bestanden kunnen gebruikers de berekende uitvoer opslaan zonder de boom opnieuw te hoeven berekenen.

Programma's die MTS bestanden openen
Windows
MEGA
Macintosh
MEGA

Bestandstype3 MadTracker 2 Sample File

Ontwikkelaar MadTracker
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.MTS optienummer3

Voorbeeldformaat dat wordt gebruikt door het MadTracker 2-audionavigatieprogramma; bevat een audiomonster van een instrument, stem of ander geluid; toegewezen aan een audiotrack en kan worden afgespeeld op verschillende toonhoogtes die overeenkomen met noten in de partituur.

Programma's die MTS bestanden openen
Windows
MadTracker

Over MTS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .mts verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype MadTracker 2 Sample File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.