Hoofd : Bestandsextensies : .srt Het dossier

.srt Bestandsextensie

Bestandstype SubRip Subtitle File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Videobestanden
Formaat Text

.SRT optienummer

Een SRT-bestand is een ondertitelbestand dat is opgeslagen in de SubRip-bestandsindeling. Het wordt ondersteund door verschillende video-indelingen zoals DivX en DVD en wordt gebruikt door verschillende video-afspeelprogramma's. SRT-bestanden bevatten ondertitelinformatie, waaronder het aantal opeenvolgende ondertitels, begin- en eindtijdcode, ondertiteltekst.

Meer informatie

Het tijdcodeformaat in SRT-bestanden is uren, minuten, seconden en milliseconden, wat er als volgt uitziet: UU: MM: SS, MIL. De weergavecoördinaten voor de ondertitel kunnen na de eindtijdcode verschijnen. Als er geen weergavecoördinaten zijn, staat de ondertitel standaard in het midden onderaan het scherm.

OPMERKING: SRT-bestanden zijn tekstbestanden die worden gebruikt bij het afspelen van video. Daarom bevatten ze geen videogegevens.

Gemeenschappelijke SRT bestandsnamen

[moviename] .eng.srt - Ondertitelingsbestanden worden vaak genoemd naar de taal van de ondertitels. In dit geval is dit een SRT-bestand met Engelse ondertitels. Een SRT-bestand met ondertitels in een andere taal, zoals het Duits, wordt weergegeven als moviename.ger.srt voor Duitse ondertitels.

Programma's die SRT bestanden openen
Windows
Microsoft Windows Media Player
CyberLink PowerDirector
Gretech GOM Player
VideoLAN VLC media player
MPlayer
CyberLink PowerDVD
Media Player Classic
Aegisub
Attractor Mobile Software Codec Packs
BS.Player
CyberLink Media Suite
Jubler
Linux
VideoLAN VLC media player
MPlayer
Aegisub
Android
J2 Interactive MX Player for Android
BIT LABS Simple MP4 Video Player
Macintosh
VideoLAN VLC media player
MPlayer
Eltima Elmedia Player
Aegisub
Macgo Mac Media Player
SubCleaner
Sears
iOS
VideoLAN VLC for iOS
Pentaloop PlayerXtreme Media Player
olimsoft OPlayer

Over SRT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .srt verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype SubRip Subtitle File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.