Hoofd : Bestandsextensies : .mscz Het dossier

.mscz Bestandsextensie

Bestandstype MuseScore Compressed Score File

Ontwikkelaar The MuseScore Team
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Zip

.MSCZ optienummer

muziekscore opgeslagen door MuseScore, een gratis programma dat wordt gebruikt voor het componeren en noteren van muziek; bevat een compositie, inclusief instrumenten, tijd en belangrijke handtekeningen, en muzieknoten; bevat ook metadata van scores, zoals informatie over componist, titel en auteursrecht.

Meer informatie

MSCZ-bestanden zijn het standaard opslagformaat voor MuseScore. Ze worden opgeslagen in een gecomprimeerde Zip-indeling. Ongecomprimeerde muziekscores worden opgeslagen als .MSCX bestanden (of .MSC bestanden in MuseScore versie 0.9.4 en eerder), die handmatig kunnen worden bewerkt met een teksteditor.

Programma's die MSCZ bestanden openen
Windows
MuseScore
Linux
MuseScore
Macintosh
MuseScore

Over MSCZ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .mscz verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype MuseScore Compressed Score File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.