Hoofd : Bestandsextensies : .sc2 Het dossier

.sc2 Bestandsextensie

Bestandstype1 SimCity 2000 City File

Ontwikkelaar Maxis
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

Wat is SC2 file?

Spelbestand gebruikt door SimCity 2000, een simulatiespel voor stad bouwen; ook gebruikt door Streets of SimCity en SimCopter, die het 2D-spel in 3D verbeteren; bevat specificaties voor het terrein, gebouwen, wegen, water en andere kaartfuncties van een stad; gebruikt voor kaartstartvoorwaarden.

Meer informatie

SC2-bestanden worden opgeslagen in de bestandsindeling Interchange ( .IFF bestanden), een indeling die door veel Electronic Arts-games is gebruikt.

OPMERKING: SimCity 2000 is oorspronkelijk vrijgegeven voor vroege Mac-platforms en MS-DOS. Om het spel in recente versies van Windows, Mac of Linux te spelen, kunt u een DOS-emulatiesoftware gebruiken zoals DOSBox of Oracle's VirtualBox (met DOS geïnstalleerd).

Programma's die SC2 bestanden openen

Bestandstype2 World of Tanks Blitz Model File

Ontwikkelaar Wargaming.net
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.SC2 optienummer2

Een SC2-bestand is een modelbestand dat wordt gebruikt door World of Tanks Blitz, een gratis massaal multiplayer online tankgevecht. Het bevat een model van een tank die wordt gebruikt in de gameplay, waaronder het geweer, de koepel, de motor en de ophanging.

Meer informatie

SC2-bestanden worden meestal alleen gezien door gebruikers die de gameplay van World of Tanks Blitz willen wijzigen. De SC2-bestanden worden echter opgeslagen in een eigen indeling en er is geen bekend programma dat naast World of Tanks Blitz SC2-bestanden kan openen.

SC2-bestanden kunnen op de volgende locatie worden gevonden:

WorldOfTanksBlitz / data / 3d / [land] / images

Programma's die SC2 bestanden openen

Bestandstype3 Sample Cell II Instrument Definition

Ontwikkelaar N/A
Categorie Geluidsbestanden
Formaat N/A

.SC2 optienummer3

bevat een enkele instrumentdefinitie en verwijzingen naar externe audiobestanden die door het instrument worden gebruikt; gemaakt op Macintosh- en Windows-platforms, maar incompatibel met elkaar.

Meer informatie

Bevat geen echte audiogegevens.

Programma's die SC2 bestanden openen
Windows
FMJ-Software Awave Studio
Sample Cell II
Macintosh
Sample Cell II

Over SC2 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .sc2 verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Sample Cell II Instrument Definition beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.