Hoofd : Bestandsextensies : .mse Het dossier

.mse Bestandsextensie

Bestandstype1 MediaShow Slideshow Project File

Ontwikkelaar CyberLink
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

Wat is MSE file?

Slideshow-project gemaakt door MediaShow, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van zelfgemaakte video's en diavoorstellingen; slaat een lijst met afbeeldingen op met overgangseffecten, tekst en achtergrondmuziek; kan worden geëxporteerd naar .WMV of .MPG (MPEG2) -indelingen en vervolgens worden gedeeld met vrienden en familieleden.

Meer informatie

MediaShow-diavoorstellingen kunnen worden gedeeld op YouTube en FaceBook met functies die beschikbaar zijn in de software.

Programma's die MSE bestanden openen
Windows
CyberLink MediaShow 6
CyberLink Media Suite

Bestandstype2 3ds Max Encrypted MAXScript File

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat Binary

.MSE optienummer2

MAXScript ( .MS ) bestand opgeslagen in een gecodeerde indeling; kan processen binnen 3ds Max automatiseren; het beveiligde formaat beschermt de broncode van het script tegen het bekijken of wijzigen door andere gebruikers; vaak gebruikt voor commerciële scripts die worden verspreid onder het publiek.

Programma's die MSE bestanden openen
Windows
Autodesk 3ds Max
WEB
msedecrypt

Over MSE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .mse verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype 3ds Max Encrypted MAXScript File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.