Hoofd : Bestandsextensies : .msstyles Het dossier

.msstyles Bestandsextensie

Bestandstype Windows XP Style

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Systeembestanden
Formaat N/A

.MSSTYLES optienummer

Themabestand voor Windows XP dat kleuren en afbeeldingen bevat die worden gebruikt door vensters, knoppen en andere elementen in de Windows-gebruikersinterface; twee populaire MSSTYLES van Microsoft omvatten de thema's Luna en Zune; het Royale-thema wordt gebruikt door Windows XP Media Center Edition.

Meer informatie

MSSTYLES-bestanden moeten door Microsoft digitaal worden ondertekend om correct te werken met het Windows-besturingssysteem. Aangepaste thema's die door gebruikers zijn ontwikkeld, kunnen worden geïmplementeerd met het programma StyleXP.

Programma's die MSSTYLES bestanden openen
Windows
Opera
Referenced by the Windows operating system
TGT Soft StyleXP (for custom MSSTYLES)
Linux
Opera
Macintosh
Opera
Parallels Desktop for Mac

Over MSSTYLES bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen waar het bestand met de extensie * .msstyles verantwoordelijk voor is en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows XP Style beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht BestandInfo. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en gecontroleerd.